AĆIMOVIĆI, VLAHOVIĆI I KOBILJSKI SVEDOČE: Nastavlja se danas parnica protiv Kecmanovića

S. J. M.

29. 12. 2023. u 07:00

PARNIČNI postupak protiv Kecmanovića za nadoknadu nematerijalne štete, zbog pretrpljenog straha i bola zbog gubitka bliske osobe, jer je njihov sin Kosta 3. maja ove godine ubio devet đaka i školskog čuvara u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", nastavlja se danas u 9 časova u Višem sudu u Beogradu.

АЋИМОВИЋИ, ВЛАХОВИЋИ И КОБИЉСКИ СВЕДОЧЕ: Наставља се данас парница против Кецмановића

Foto: Tanjug

Planirano je da svoje iskaze daju tri porodice - Aćimović, Vlahović i Kobiljski. 

Kostu i njegove roditelje Vladimira i Miljanu Kecmanović, kao i školu, tužilo je 27 članova porodica žrtava.

Na raspravu u sudu trebalo bi da dođu stari roditelji Dragana Vlahovića. 

Inače, saslušanje roditelja započelo je juče kada su iskaze dali Božovići, Čikići i Martinovići. Njihova izlaganja trajala su šest sati, a detaljno su pričali kroz kakve su agonije, stresove i strahove prošli 3. maja tragajući da saznaju šta se desilo sa njihovom decom, ali i kasnije kada su morali da ih identifikuju, sahrane i žive sve ovo vreme bez njih. 

Sud je juče prihvatio predlog punomoćnika tužilaca Ognjena Božovića, koji je i stric jedne ubijene devojčice, da sva deca, maloletna braća i sestre žrtava, iskaze daju na odvojenoj raspravi i da tada suđenje bude zatvoreno za javnost radi zaštite interesa maloletnih lica, kako se oni ne bi dodatno traumirali. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024