NIJE IH BRIGA ZA STRADALU DECU: Anđelko Aćimović, otac ubijene Angeline, o suđenju Kecmanovićima - Kao dva robota, bez emocija , bez suza

S. J. M.

30. 01. 2024. u 22:03

STAV odbrane je jako povredio nas roditelje, jer su se veći deo svog izlaganja bavili stvarima, koje nisu vezane za sam predmet, bavili su se lažima da je tužilac navodno ucenjivao Kecmanoviće.

НИЈЕ ИХ БРИГА ЗА СТРАДАЛУ ДЕЦУ: Анђелко Аћимовић, отац убијене Ангелине, о суђењу Кецмановићима - Као два робота, без емоција , без суза

Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

To je čista laž. Pokušavali su stvari da prebace na odgovornost države i društva. Svi su im odgovorni, samo ne Kecmanovići.

Ovo je danas za "Novosti" kazao Anđelko Aćimović, otac ubijene Angeline, navodeći da to za njih predstavlja još jednu dodatnu traumu. Kako je rekao razume njihove motive da na taj način skrenu pažnju od osnovne krivice roditelja malog ubice, a to ne sme da se dozvoli.

- Mediji pišu da su oni plakali, a sve je sa ciljem da bi društvo steklo neko sažaljenje za Kecmanoviće, koje ne zaslužuju - navodi Aćimović. - Svi mi roditelji smo svedoci da oni od 3. maja nikada nisu pokazali nikakvu empatiju, nikakvo kajanje, niti žaljenje. Tome je svedočanstvo i njihovo ponašanje prilikom svedočenja malog ubice u istrazi, kada su morali da naprave prvi susret majke i sina. Ljudi koji su prisustvovali saslušanju, na moje pitanje kako su se ponašali, odgovorili su: "Kao da se dva robota zagrle, ni suze, ni plača, ni emocija, ni ništa".

On kaže da Vladimir Kecmanović prilikom gledanja fotografija stravičnog događaja i njihove ubijene dece, nije pokazao nikakvu žalost, ni suzu, samo žaljenje sebe i svoje porodice, da su oni žrtva.

- Apsolutno ga nije briga za stradalu decu i njihove roditelje, niti za sina, samo je govorio o tome kako mu je uništena porodica, što govori o njima u pravom svetlu. Sav njihov tobož plač u sudnici je njihov rijaliti šou, koji oni pokušavaju da prikažu u javnosti, uz sugestiju njihovog advokata. Pokušavaju da izazovu sažaljenje javnosti, da su dobri i fini, što im nadam se neće proći. Mi ćemo pokušati da to raskrinkamo. Pokušavaju da spinovanjem za sebe izdejstvuju povoljniju presudu, koja će kako se nadam biti pravična i biće osuđeni na kazne zatvora. Njihovo dete je žrtva roditeljskog nevaspitanja, nebavljenja decom i nakaradnog ponašanja.

On kaže da roditeljima nije jasno zašto kao oštećeni svedoci ne mogu da prisustvuju iznošenju odbrane okrivljenih i da im je to teško palo, jer oni nemaju o čemu da svedoče. Kako nam je rekao mogu samo da svedoče da njihove dece nema.

ROĐENDAN NA TAŠU

ANGELINA Aćimović je danas trebalo da proslavi 15. rođendan.

- Nije sa nama na rođendanu, nema ko da gasi svećice - kaže nam njen otac Anđelko. - Bili smo jutros na groblju, kupili joj poklone, brojanicu sa tri krsta i meda Brunda, o kojem je volela da sluša priče.

Oni večeras na Tašu organizuju proslavu rođendana za svu decu iz "Ribnikara", koje su pozvali da dođu da klizaju, jer je Angelina obožavala klizanje i da se posluže kolačima.

BONUS VIDEO - ISPOVEST PORODICE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Vreme ništa ne leči, ono samo prolazi...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024