NAJPOZNATIJI SRPSKI MAKRO OSUĐEN NA TRI GODINE I DVA MESECA ZATVORA: Maksimović i brat oslobođeni optužbe za trgovinu ljudima

J.D.Lj.

13. 02. 2024. u 13:05

MIHAJLO Maksimović, najpoznatiji srpski makro, optužen za učestvovanje u elitnoj prostituciji i trogovini ljudima, danas je odlukom Višeg suda u Beogradu osuđen na tri godine i dva meseca zatvora, dok je njegov brat od strica Dušan Milenković dobio godinu i četiri meseca zatvora za posredovanje.

НАЈПОЗНАТИЈИ СРПСКИ МАКРО ОСУЂЕН НА ТРИ ГОДИНЕ И ДВА МЕСЕЦА ЗАТВОРА: Максимовић и брат ослобођени оптужбе за трговину људима

Mihajlo Maksimović / Foto Z. Jovanović

Obojica su oslobođeni optužbe za trgovinu ljudima.

Zamenik VJT tužioca je, podsetimo, u završnoj reči ostao pri optužnici i predložio sudu da Maksimovića za dva krivična dela trgovine ljudima i za posredovanje u prostituciji osudi na jedinstvenu kaznu zatvora od sedam i po godina, kao i da mu izrekne novčanu kaznu od 300.000 dinara.

Za drugookrivljenog Milenkovića, tužilac je tražio da ga za tri krivična dela posredovanje u prostituciji sud osudi na jedinstvenu kaznu zatvora od dve i po godine, kao i na novčanu kaznu od 150 hiljada.

Odbrana je, sa druge strane, od suda tražila da oslobodi optužene za krivicu.

Na ovu presudu stranke u postupku imaju pravo žalbe Apelacionom sudu u Beogradu.

BONUS VIDEO:

USTALI PROTIV KURTIJEVOG TERORA: Veliki skup Srba u Kosovskoj Mitrovici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!