DA LI JE STOJAN ILIĆ BIO URAČUNLJIV? Nastavljeno suđenje za ubistvo u Ripnju

S. J. M.

27. 02. 2024. u 14:24

NA SUĐENjU Stojanu Iliću, optuženom za teško ubistvo Nevene Petrović (16) u Ripnju i pokušaj ubistva njene majke, babe i ujaka, treba da se razjasni da li on boluje od neke duševne bolesti ili ne. Viši sud u Beogradu prihvatio je danas ovaj predlog branioca Darka Avramovića, pa će ponovo pozvati veštake, koji su ga psihijatrijski veštačili.

ДА ЛИ ЈЕ СТОЈАН ИЛИЋ БИО УРАЧУНЉИВ? Настављено суђење за убиство у Рипњу

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević/Fejsbuk/Stojan Ilić

Advokat Avramović je rekao da su psihijatri u Domu zdravlja Voždovac i u Centralnom zatvoru naveli nove Ilićeve dijagnoze - panični poremećaji i emocionalno nestabilni poremećaji ličnosti i za njih mu propisali lekove, koje on pije u pritvoru.

- Veštaci te duševne bolesti nisu evidentirali, pa ih treba ponovo ispitati da bi se raščistilo da li ih ima. Psihijatri kažu da on gubi osećaje realnosti. To je bitno s obzirom na težinu krivičnog dela i da bi moglo da utiče na utvrđivanje uračunljivosti okrivljenog prilikom izvršenja krivičnog dela - rekao je Avramović.

Suđenje će se nastaviti početkom aprila ispitivanjem veštaka. 

BONUS VIDEO:

Svečano otvorena fabrika Nestle u Surčinu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima