POKUŠAVA DA ZAKLJUČI SPORAZUM: Odloženo suđenje Nemanji Đorđeviću za ranjavanje na Vračaru

S. J. M.

03. 04. 2024. u 15:58

SUĐENjE Nemanji Đorđeviću (21) okrivljenom za ranjavanje dvojice mladića prošle godine u maju u Ulici Maksima Gorkog na Vračaru, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu, jer okrivljeni pokušava da napravi sporazum o priznanju krivice sa Višim tužilaštvom.

ПОКУШАВА ДА ЗАКЉУЧИ СПОРАЗУМ: Одложено суђење Немањи Ђорђевићу за рањавање на Врачару

FOTO: Arhiva novosti

Kako je rekao tužilac Siniša Zorić, već duže vreme pregovaraju, izneti su predlozi i sada su blizu zaključenja sporazuma.

Suđenje je zato odloženo za kraj maja.

Nemanja Đorđević, koji se sada nalazi u pritvioru, optužen je da je 22. maja 2023. godine u Ulici Maksima Gorkog, hicima iz pištolja naneo tešku telesnu povredu A.P. i laku telesnu povredu D.L. Tereti se za nanošenje teške telesne povrede, lake telesne povrede, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kako se sumnja on prišao kladionici i u trenutku kada je A.P. izlazio iz nje iz pištolja u njega ispalio četiri projektila. Jedna od ispaljenih metaka pogodio je D.L. Nakon toga Đurđević je otrčao u pravcu Čuburske ulice, ali ga je policija ubrzo pronašla i uhapsila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)