POČELO SUĐENJE OSUMNJIČENIM ZA UBISTVO RANKA RADOŠEVIĆA: Izjašnjavali se o krivici

S. J. M.

04. 04. 2024. u 16:53

STEFAN Zlatanović iz Lebana, koji je uz Luku Vučetića iz Kraljeva optužen za ubistvo Ranka Radoševića prošle godine 9. marta u kafiću na benzinskoj pumpi u Rušnju u Beogradu, nije danas želeo da se izjašnjava o krivici na pripremnom ročištu održanom u Višem sudu u Beogradu.

ПОЧЕЛО СУЂЕЊЕ ОСУМЊИЧЕНИМ ЗА УБИСТВО РАНКА РАДОШЕВИЋА: Изјашњавали се о кривици

Foto: Printskrin

Kako saznajemo Vučetić je s druge strane delimično priznao izvršenje krivičnog dela, ali je tvrdio da nije počioni teško ubistvo, jer kako je rekao, tada nikoga drugog nije doveo u opasnost i da ubistvo nije izvšio na podmukao način kako mu je to stavljeno na teret optužnicom.

Osim njih optuženi su za pomaganje u teškom ubistvu Marko Pjanović i Azra Šabanović iz BiH, koji se sumnjiče da su se na auto placu sa Radoševićem dogovorili da se vide sutradan u 11 časova da mu daju novac, a on njima vozilo. Međutim, u to vreme kada je Radošević stigao na pumpu, umesto njih su se pojavile ubice i sa sedam hitaca ga usmrtile.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije