TUKAO JU JE, SILOVAO I DAVIO: Nasilnik se iživljavao nad suprugom i šestomesečnom bebom, izrečena mu kazna zatvora

S. J. M.

23. 04. 2024. u 15:18

VUKAŠIN Manojlović (27) osuđen je danas prvostepeno na šest godina zatvora u Višem sudu u Beogradu za silovanje vanbračne supruge D. S. i prebijanje njihovog šestomesečnog sina u stanu u kom su živeli na Zvezdari.

ТУКАО ЈУ ЈЕ, СИЛОВАО И ДАВИО: Насилник се иживљавао над супругом и шестомесечном бебом, изречена му казна затвора

Foto: Instagram/_jelena_dincic

Njemu su izrečene pojedinačne kazne od pet godina zatvora za silovanje i dve godine zatvora za nasilje u porodici, a šest godina je jedinstvena kazna.

 Manojloviću je produžen i pritvor, kako ne bi ponovio krivično delo, a koji može trajati najduže do upućivanja na izdržavanje kazne.

On je suprugu silovao 1. juna uveče i zapretio joj da će je ubiti ukoliko pozove policiju, usled čega se ona dodatno uplašila za svoju i bezbednost njihovog zajedničkog deteta.

Takođe, u prethodnih nekoliko dana, u vreme kada ona nije bila prisutna, tukao je njihovog šestomesečnog sina po glavi i telu, pa je dete zadobilo više telesnih povreda.

Prijavila ga je jutro posle silovanja, kada je otišao na posao, a pomoć majci i mališanu pružili su pevač Milan Dinčić i njegova supruga Jelena, koji žive u blizini i poznaju ih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)