SVEDOČI IVA ILINČIĆ?: Sutra nastavak suđenja Miki Aleksiću, optuženom za silovanje i nedozvoljene polne radnje nad devojkama

J.D.Lj.

23. 06. 2024. u 13:53

U VIŠEM sudu u Beogradu za sutra je zakazan nastavak suđenja Miki Aleksiću, vlasniku dramskog studija i samozvanom profesoru glume, optuženom za silovanje i nedozvoljene polne radnje nad devojkama koje su pohađale njegove časove glume.

СВЕДОЧИ ИВА ИЛИНЧИЋ?: Сутра наставак суђења Мики Алексићу, оптуженом за силовање и недозвољене полне радње над девојкама

Miroslav Mika Aleksić

Na sutrašnjem pretresu trebalo bi da bude saslušana oštećena Iva Ilinčić, koja ga je među prvima prijavila i navela da je seksualno zlostavljao kada su ostajali nasamo u njegovoj kancelariji, dok je bila maloletna. Aleksić je svojevremeno naveo da ima znanja iz psihologije i da Iva Ilinčić ima "lažno sećanje i da je optužbe iskonstruisala jer ima poremećaj pamćenja". Tada je izneo je i tvrdnje da zna da je ona imala porodičnje probleme "koji su pretili da prerastu u javni skandal" i da je zato pristao da je priprema za upis na studije glume.

Podsetimo, Aleksić je, prema optužnici, počinio četiri krivična dela silovanja, dva u produženom trajanju, kao i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja.

On je negirao dela koja mu se stavljaju na teret, a u svojim izlaganjima je svedočenja oštećenih poredio sa serijom "Seks i grad" i sa meksičkim sapunicama.

Aleksić je uhapšen u januaru 2021., a pritvor mu je u septembru zamenjen kućnim uz elektronski nadzor, koji je ukinut u martu 2023.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEZAPAMĆEN SKANDAL: UEFA zgrozila sav normalan svet, Ubij Srbina je dozvoljeno pevati na EURO 2024!