NA SUĐENJU ZORANU MARJANOVIĆU SVEDOČILA VASPITAČICA: Jana je crtala travu u kojoj joj se "mama izgubila"

Z.U.

04. 07. 2024. u 15:23

TOKOM potrage za Jelenom, pozvali su me iz porodice Marjanović da dođem i to veče pričuvam malu Janu, koja je kod mene išla u vrtić.

НА СУЂЕЊУ ЗОРАНУ МАРЈАНОВИЋУ СВЕДОЧИЛА ВАСПИТАЧИЦА: Јана је цртала траву у којој јој се мама изгубила

Foto: Z. Jovanović

Došla sam i nas dve smo bile u sobi. Igrale smo se i crtale. Ona je u jednom trenutku nacrtala travu i rekla da je "mama nestala u travi". Pokušala sam da je uspavam, ali nije išlo.

Ovako je danas, na ponovoljenom suđenju Zoranu Marjanoviću u Višem sudu u Beogradu, optuženom da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu, svedočila Lenka Đorđević, vaspitačica njihove ćerke koja je sa njima bila u trenutku nestanka. Svedokinja je ostala pri onome što je ranije ispričala, a danas je samo odgovarala na određena pitanja kako bi razjasnila neke ranije odgovore.

I sledećeg dana, 3. aprila 2016. godine, kako je navela, ona je ponovo pozvana da čuva devojčicu. U jednom trenutku je razgovarala sa svojom ćerkom i zaplakala, jer je, u međuvremenu, pronađeno telo Jelene Marjanović.

- Jana me je tada upitala: "Zašto svi plaču jer moje mame nema više" - ispričala je Lenka Đorđević.

Kao svedok juče se pojavila i Milica Marjanović, Zoranova snaja i supruga njegovog rođenog brata Miloša. I ona je ostala pri onome što je ispričala na prvobitnom suđenju. Tog dana, 2. aprila, ona je radila, a kada se vratila sa posla rekli su joj da je Jelena nestala. Ona je navela i da joj je Zoran dao lozinku za "fan stranicu" Jelene Marjanović na društvenoj mreži, kako bi pogledala poruke, što je ona i učinila i videla da je bilo nekih "slobodnijih" poruka koje su joj fanovi slali.

To je urađeno na zahtev policije, pa je lozinka dostavljena i inspektorima, koji su radili na slučaju. Milica Marjanović je dodala da nakon određenog perioda nisu mogli više da pristupe toj stranici, kao i da su stizale poruke sestri ubijene sa te "fan stranice".

Na sledećem suđenju, koje je zakazano za 5. septembar, trebalo bi da svedoče Vera Vukomanović, kuma porodice Marjanović i Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene Jelene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!