OPTUŽEN ZA PROGANJANJE NATAŠE BEKVALAC: Pretio joj, vređao je i tražio novac

S. J. M.

18. 07. 2024. u 16:02

TUŽILAŠTVO za visokotehnološki krminal podiglo je optužni predlog protiv Milovana Medurića iz Srbobrana zbog proganjanja pevačice Nataše Bekvalac. Suđenje je zakazano u Višem sudu u Beogradu za sredinu septembra, a kako je utvrđeno da okrivljeni boluje od duševne bolesti, tužilaštvo je zatražilo da mu se izrekne mera obaveznog lečenja i čuvanja u zatvorskoj bolnici.

ОПТУЖЕН ЗА ПРОГАЊАЊЕ НАТАШЕ БЕКВАЛАЦ: Претио јој, вређао је и тражио новац

Foto: Aleksa Stanković

Medurić se tereti da je proganjao Natašu Bekvalac od marta ove godine, pa do 12. juna kada je uhapšen. Pregled osumnjičenog utvrdio je da je on bio neuračunljiv i nesvestan svojih postupaka.

Prema optužnom aktu, kako saznajemo, on je pevačici preko Fejsbuka slao preteće poruke, vređao je i tražio da mu vrati novac koji mu duguje. Pisao je da joj ostaje najviše 16 meseci do sudnjeg dana i da će je ubiti.

Prema našim informacijama on je na saslušanju u tužilaštvu priznao da je Bekvalčevoj slao poruke, ali je tvrdio da nije imao nameru da joj naudi. Ispričao je da joj je dao svesku sa svojim tekstovima pesama, koje je ona iskoristila, a nikada mu nije platila.

Iskaz je dala i Nataša Bekvalac, koja je rekla da ga ne poznaje i da nikada nije bila u Srbobranu. Ispričala je da njena sestra vodi njenu Fejsbuk stranicu i da je okrivljeni tu slao poruke, koje je sestra u početku ignorisala. Međutim, kako to nije prestajalo, odlučile su da ga prijave.

Inače ovo nije prvo proganjanje poznate pevačice. Pre četiri godine zbog istog krivičnog dela uhapšen je Dragan V. iz Brusa. On je sa cvećem i poklonom ušao na imanje i kuću Nataše Bekvalac u Čeneju i čim je ona ugledavši nepoznatog čoveka tražila da izađe, on je i otišao. Nekoliko sati kasnije, po njenoj prijavi policiji Dragan je uhapšen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev