OSUĐENA JASMINA IZ LAZAREVCA: Ubila muža, pa ga posipala omekšivačem

S. J. M.

19. 07. 2024. u 14:53

JASMINA Stjepanović iz Lazarevca, koja je u februaru 2023. godine ubila muža Sinišu sa kojim je imala troje dece, osuđena je u Višem sudu u Beogradu na 13 godina zatvora. Ona je bila optužena za teško ubistvo, ali je sudsko veće prekvalifikovalo krivično delo i osudilo je za obično za koje je kazna od 5 do 15 godina zatvora.

ОСУЂЕНА ЈАСМИНА ИЗ ЛАЗАРЕВЦА: Убила мужа, па га посипала омекшивачем

Foto: printskrin Fejsbuk

Kako je objašnjeno nije dokazano da je žrtva trpila veliki bol, jer je veštak rekao da je brzo posle ubadanja izgubio svest i zato nema elemenata za osudu za teže krivično delo.

Jasmina Stjepanović je ubila supruga sa 15 uboda najverovatnije nožem po telu, a onda ga umotala u tepih i danima krila telo u kući. Sipala je omekšivač po njemu kako se ne bi osećao smrad. Zločin je otkriven kada je pokušala sebe da ubije, pa je po prijavi policija ušla u njen stan.

Ona na suđenju, koje je bilo zatvoreno za javnost zbog zaštite interesa njihovo troje maloletne dece, kako saznajemo nije rekla zašto je ubila supruga. U optužnici je navedeno da ga je ubila oštrim predmetom da šiljkom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024