PIJAN JE UDARIO, PA MU ZARILA NOŽ: Potvrđena presuda Jasmini Bajović za ubistvo muža

S. J. M.

19. 07. 2024. u 16:27

JASMINI Bajović, koja je osuđena na tri godine zatvora za ubistvo muža Milorada u novembru 2021. godine u Surčinu, Apelacioni sud potvrdio je ovu presudu.

ПИЈАН ЈЕ УДАРИО, ПА МУ ЗАРИЛА НОЖ: Потврђена пресуда Јасмини Бајовић за убиство мужа

Foto Fejsbuk

Tokom sudskog postupka utvrđeno je da je tada bila u stanju bitno smanjene uračunljivosti, da je bez svoje krivice dovedena u jaku razdraženost, napadom, zlostavljanjem i teškim vređanjem od strane ubijenog Milorada Bajovića.

Kako je u obrazloženju navedeno on je  svakodnevno bio pijan i u tom stanju je fizički i psihički nasrtao na okrivljenu, kontinuirano je omalovažavao, bio ljubomoran, govorio joj da je kurva, zamerao joj što ne radi.

Kritičnog dana je izašao iz kuće i kada se vratio bio je pijan i počeo je da se svađa sa Jasminom i da je vređa, udario joj je šamar dok je bila u hodniku i lepila tapete, a potom još dva šamara, nakon čega mu je ona rekla da hoće razvod i vratila se u kuhinju da sprema ručak sinu.

Tada je Milorad ponovo počeo da je provocira i vređa, pa je ušla u sobu i rekla mu da prekine. On je nakon kraće verbalne rasprave ustao sa kreveta, počeo opet da je udara, pa mu je tada oštećena kuhinjskim nožem zadala jednu ubodnu ranu nanevši mu time tešku telesnu povredu opasnu po život, usled koje je istog dana preminuo.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE NEPRIMERENO! STVARNO NE RAZUMEM! Novak Đoković u čudu posle prvog meča na Olimpijskim igrama