SUTRA PRIPREMNO ROČIŠTE PRED POČETAK SUĐENJA MASOVNOM UBICI IZ MALOG ORAŠJA I DUBONE: Suđenje Urošu Blažiću u sudnici CZ-a

J. I.

25. 07. 2024. u 16:48

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu u petak će se održati pripremno ročište pred početak suđenja masovnom ubici Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja, 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih, pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

СУТРА ПРИПРЕМНО РОЧИШТЕ ПРЕД ПОЧЕТАК СУЂЕЊА МАСОВНОМ УБИЦИ  ИЗ МАЛОГ ОРАШЈА И ДУБОНЕ:  Суђење Урошу Блажићу у судници ЦЗ-а

Foto: N. Živanović

Pre više od dva meseca pripremno ročište u Višem sudu u Smederevu odloženo  je jer su porodice žrtava nasrnule na ubicu.  Vrhovni sud Srbije doneo je odluku da se, zbog bezbednosti, suđenje održi u sudnici Okružnog zatvora u Beogradu, dok će postupak voditi Veće Višeg suda u Smederevu. Pripremno ročište zatvoreno je za javnost.

Na pripremnom ročištu koje će se održati u petak Uroš  i njegov otac Radiša Blažić trebalo bi da se izjasne o krivici i navodima optužnice. Nastavak suđenja planiran je za i 21.,22. i 23. avgust i 12. i 13. septembar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA NA AFRIČKOM MEDITERANU: Ovo ne smete propustiti - cene nikad niže!