SPOPAO DEČAKA NA PLAŽI OFICIRAC? Pokrenut postupak protiv M. O. (34) iz Kikinde zbog navodnih nedozvoljenih polnih radnji

Lj. Preradović

20. 08. 2024. u 11:34

PRED Osnovnim javnim tužilaštvom u Novom Sadu vodi se postupak protiv M. O. (34) iz Kikinde, osumnjičenog da je 7. avgusta u večernjim satima na dunavskoj plaži Oficirac neprimereno dodirivao dečaka (15). Na teret mu se stavlja krivično delo nedozvoljene polne radnje.

СПОПАО ДЕЧАКА НА ПЛАЖИ ОФИЦИРАЦ? Покренут поступак против М. О. (34) из Кикинде због наводних недозвољених полних радњи

Foto: D. Dozet

Prema nezvaničnim informacijama, dečak je oko 20.30 došao na Oficirac, sišao sa bicikla i otišao da prošeta po plaži. Kada se, kako se tvrdi, vratio po bicikl, prišao mu je nepoznati muškarac i obratio mu se, odnosno rekao mu kako se zove i pitao da li ima nekoliko minuta vremena da razgovaraju. Dečak mu je odgovorio da nema, da ga ne poznaje i da ide kući.

- Osumnjičeni se, međutim, tu nije zaustavio - saznajemo nezvanično od izvora upoznatog sa ovim slučajem. - Opet je rekao maloletniku da želi da sa njim priča, a zatim je počeo da ga dodiruje po zadnjici i polnom organu. Postoji i svedok nemilog događaja, koji je pozvao dečakovog oca i rekao mu da je video šta se dogodilo, i da će muškarca koji je dirao njegovog sina pratiti do dolaska policije.

Policija je, kako saznajemo, na Keju pronašla osumnjičenog i legitimisala ga. On, prema nezvaničnim informacijama, nije sporio da je bio na Oficircu, tvrdeći da je na plaži pio pivo i čitao knjigu i da nikoga nije dodirivao. Nakon što je priveden u policiju, određeno mu je zadržavanja do 48 sati, nakon čega je 8. avgusta priveden u Tužilaštvo na saslušanje.

- Osumnjičeni je saslušan, a Tužilaštvo je, sagledavajući činjenično stanje i ceneći sve okolnosti konkretnog slučaja, Osnovnom sudu podnelo predlog za određivanje mere zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa maloletnim oštećenim - navode u novosadskom Osnovnom javnom tužilaštvu.

Sudija za prethodni postupak je, kako su nam rekli iz Osnovnog suda, prihvatio ovaj predlog i doneo traženu meru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TELEKOMUNIKACIJE U SLUŽBI ČOVEČANSTVA: Put ka održivoj budućnosti