ADVOKAT PORODICA UBIJENIH U MASAKRU: Uroš se smejao i pokazao nepoštovanje - ovo je veliko zlodelo

Novosti online

21. 08. 2024. u 15:22

ADVOKAT oštećenih porodica Stefan Stefanović ispričao je u svojoj izjavi nakon održanog suđenja da su iznošenja odbrane sina Uroša i oca Radiše Blažića bila takva da su okrivili sve osim sebe, a da Uroševo izlaganje nije bilo ništa drugo nego pravdanje njegovog oca.

АДВОКАТ ПОРОДИЦА УБИЈЕНИХ У МАСАКРУ: Урош се смејао и показао непоштовање - ово је велико злодело

Foto: D. Milovanović

- Na ročištima koja su zakazana za sutra i prekosutra trebalo bi da svedoče članovi oštećenih porodica kod kojih je danas izazvano negodovanje zbog ponašanja i izjava okrivljenih - kaže Stefanović i dodaje:

- Nije u pitanju nikakav obračun već reakcija na to što su primetili da se Uroš sve vreme smejao i samim tim pokazao nepoštovanje prema tim porodicama koje su zbog njega ostale bez svoje dece.

Kako je rekao, suđenje će se nastaviti 11. i 12. septembra nakon ovoga.

On je, takođe, kao i advokat Nebojša Perović apelovao na sve da se digne glas da bi se promenilo zakonodavstvo kako bi i neko od 20 godina kao što je Uroš mogao da bude osuđen na doživotnu robiju.

- Ovo je veliko zlodelo, naš zakon, kad se ovaj slučaj konkretno pominje, vapi za promenama. Nadamo se da ćemo to moći bar u budućnosti da promenimo - rekao je advokat Perović.

(Kurir)

BONUS VIDEO: Svedočenje komšije poginulog mladića Milana koji je spasio decu iz jezera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NISTE REZERVISALI LETOVANJE? Spakujte se i otputujte na najpopularniju destinaciju ovog leta po LAST MINUTE cenama, popusti su neodoljivi!