SUTRA NASTAVAK SUĐENJA DARKU ŠARIĆU ZA PLANIRANJE UBISTVA: Čitaju se dokazi sa "skaja"

Z.U.

17. 09. 2024. u 15:08

U SPECIJALNOM sudu u Beogradu sutra se nastavlja suđenje Pljevljaku Darku Šariću i pripadnicima, kako Javno tužilaštvo za organizovani kriminal tvrdi, njegove kriminalne grupe koja je pripremala ubistvo svedoka saradnika Nebojše Joksovića.

СУТРА НАСТАВАК СУЂЕЊА ДАРКУ ШАРИЋУ ЗА ПЛАНИРАЊЕ УБИСТВА: Читају се докази са скаја

Tvrdi se da je Šarić razgovarao iz ćelije u Ustaničkoj ulici, Foto Z. Jovanović

 Među optuženima su i njegov advokat Dejan Lazarević, rođeni brat Duško Šarić, navijač Uroš Radovanović (ranije se prezivao Mišić), ali i službenici MUP Srbije.

Prema ranijim najavama na sutrašnjem ročištu trebalo bi da se izvode dokazi pribavljeni preko zaštićene "skaj" aplikacije. Svi optuženi, osim Darka Šarića, na suđenje dolaze sa slobode.

Optužnica tereti njega i ostale da su hteli da ubiju Joksovića, kako bi onemogućili njegovo svedočenje u postupku,koji se protiv Šarića vodi za pranje para. On je pravosnažno osuđen za krijumčarenje više tona kokaina iz Južne Amerike u Zapadnu Evropu.

Paralelno sa planom za likvidaciju optuženi su,kako tvrdi JTOK, radili na diskreditaciji zaštićenog svedoka, tako što su hteli da mu podmetnu krivično delo. Reč je o dizanju u vazduh automobila jednog valjevskog biznismena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio