ODBIO DA SVEDOČI U PODGORICI: Saša Cvetanović strahuje za članove porodice

S. Đ.

12. 04. 2021. u 20:15

SAŠA Cvetanović (na slici) odbio je da svedoči u postuku koji se u podgoričkom Višim sudu vodi zbog ubistva Nikole Bojovića u Beogradu.

ОДБИО ДА СВЕДОЧИ У ПОДГОРИЦИ: Саша Цветановић страхује за чланове породице

Arhiva

On je saopštio da strahuje za živote članova svoje porodice. U ovom postupku sudi se Nikšićaninu Ratku Koljenšiću, koji se tereti da je Cvetanoviću pomogao da 29. aprila 2013. u Beogradu ubije Bojovića.

- Zbog porodice više ne smem ništa da pričam. Hoću da budu živi, a ne mrtvi. Stradala su mi dva brata. Jedan od njih, Jugoslav, ubijen je jer je bio povezan sa ovim krivičnim događajem - kazao je Cvetanović, koji se iz beogradskog Višeg suda putem video-linka obratio krivičnom veću Višeg suda u Podgorici.

Cvetanović je u u Srbiji osuđen na 35 godina robije zbog ubistva Nikole Bojovića, a njegov rođeni brat Jugoslav Cvetanović ubijen je 26. septembra 2017. u sačekuši u Ulici Stefana Prvovenčanog u Vranju. Ratko Koljenšić optužen je da je pomogao u likvidaciji brata Luke Bojovića, a u optužnici se navodi da mu je Slobodan Šaranović obećao novčanu naknadu u iznosu od 30.000 evra da zajedno sa Sašom Cvetanovićem ubiju Nikolu Bojovića.

Pred Specijalnim sudom u Beogradu, Koljenšić je u odsustvu osuđen na 30 godina zatvora zbog učestvovanja u ubistvu Bojovića u Beogradu i Miloša Vidakovića u Budvi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!