LEKAR POSUMNJAO DA JE SILOVAO SINA: Podignuta optužnica protiv Marka K. iz Sremske Mitrovice

S. KOSTIĆ

11. 05. 2021. u 19:51

VIŠE javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, podiglo je optužnicu protiv Marka K. (31) iz Sremske Mitrovice, kojem se na teret stavlja krivično delo obljuba nad detetom, potvrđeno je "Novostima" u Višem sudu u ovom gradu, gde je optužnica dostavljena na proveru. Otkad je uhapšen, u oktobru prošle godine, osumnjičeni otac nalazi se u pritvorskoj jedinici Kazneno-popravnog zatvora i njemu je produžen pritvor do 20. maja.

ЛЕКАР ПОСУМЊАО ДА ЈЕ СИЛОВАО СИНА: Подигнута оптужница против Марка К. из Сремске Митровице

Foto: Depositphotos

Ceo slučaj je "isplivao" u javnost kada je, i ne sluteći šta će čuti u lekarskoj ordinaciji, pradeda Đ. J. (71) doveo dečaka na pregled zbog zdravstvenih problema. Tada je mališan u razgovoru sa doktorom, žaleći se na bolove između ostalog i rekao da spava sa tatom i da ga on često dodiruje po intimnim delovima tela.

- Pedijatar je odmah pozvao policiju, a istog trenutka o svemu je bio obavešten i Centar za socijalni rad, koji je preduzeo određene mere - kaže naš izvor iz istrage, koji ističe da u ovoj porodici ranije nije bilo nikakvih prijava nasilja.

Kako naš list saznaje, Marko je u svojoj izjavi pred policijom i sudijom, negirao optužbe koje mu se stavljaju na teret. On je rekao da je brižan otac i da nikada ne bi povredio svoje dete.

Prema nezvaničnim informacijama, dečak je živeo u odvojenoj sobi sa ocem, dok mu je majka, prema priči komšija, bila na radu u Italiji.

- Kada se to desilo, dečakova majka je odmah stigla u Sremsku Mitrovicu. Sada ne viđamo ni nju ni dete. Da li ga je odvela sa njom preko ili su se preselili u neki drugi grad, ne znam - kaže jedna od komšinica iz ulice gde je Marko živeo sa sinom i dedom njegove supruge.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!