ŽRTVA OPISALA NAPADAČA IZ NIŠA: Zaleti se ka ljudima pa ih bode nožem, ceo grad u strahu

J. Ć.

27. 06. 2021. u 11:35

SVE tri žrtve napadača iz Niša koji je nasumično ubadao ljude u leđa oštrim predmetom su mlađi ljudi, saznajemo.

ЖРТВА ОПИСАЛА НАПАДАЧА ИЗ НИША: Залети се ка људима па их боде ножем, цео град у страху

Foto: D.N.

S.M. je devetnaestogodišnjak, A.K. ima 24 a V.Đ. 30 godina.  Kako saznajemo, prvi napad se dogodio 23. juna u ulici Ljube Didića, nedaleko od niškog parka Čair kada su napadnuti S.M. i A.K. Dan kasnije u ulici Branka Krsmanovića, oštrim predmetom uboden je Đ.V. 

Jedna od žrtava je na društvenim mrežama detaljno opisala napadača.

- Da naglasim, imao je kratku kosu, sa strane ošišan na jedinicu a gore je malo duža kosa, široka ramena, ima malo mršavije ruke, noge su mu bile mršave, malo hoda čudno. Visina mu je između 175 i 180, godine negde između 1998. i 2002. Facu ne mogu ovako da mu opišem jer je u tom trenutku kada se moj drug izdrao na njega od bola, on se okrenuo i rekao :

- Šta je bilo, šta je bilo? Kad se okrenuo, pošto je pričao, faca mu je bila malko izdužena, tako da facu ne mogu da opišem. Pazite se, proveravajte leđa i gledajte okolo, pošto zna da priđe baš blizu. Iako nema nikog iza vas, pogledajte ko hoda brzo ili ko trči, pošto sam ga pre uboda, primetio kako trči i da prelazi ulicu kako bi došao ka nama. Ali nismo ništa očekivali, mislili smo da je neki prolaznik. Pazite se, gledajte sve živo – naveo je jedan od napadnutih mladića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

BRITANCI NE MOGU DA VERUJU: Novak Đoković se oglasio u ponoć, ovo je poručio sinoćnjem protivniku