"NOVOSTI" SAZNAJU: U pucnjavi u Novom Sadu ubijen mladić (26), ranjen muškarac (47)

Lj.P.

02. 09. 2021. u 22:34

U PUCNjAVI koja se večeras dogodila oko 21.30 časova u novosadskom naselju Detelinara, kako saznajemo, jedan muškarac je ubijen, a jedan je ranjen. Pucnjava se dogodila u dvorištu u Cankarevoj ulici kod broja 8.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: У пуцњави у Новом Саду убијен младић (26), рањен мушкарац (47)

Foto: D. Dozet/Depositphotos

Služba hitne pomoći je, kako je “Novostima” rekao dr Zoran Krulj, portparol ove zdravstvene ustanove, primila poziv u 21.27 časova, za intervenciju u dvorištu u Cankarevoj ulici.

Tamo je, prema rečima dr Krulja, zatečen muškarac starosti 26 godina koji je preminuo na licu mesta i medicinska ekipa je mogla samo da konstatuje smrt. Drugi muškarac starosti 47 godina. On je u stabilnom i svesnom stanju prevežen u Urgentni centar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?