ITALIJANI TRAŽE DOŽIVOTNU ZA SRBINA: Ubio prijatelja, bacio ga sa litice - pa smislio neverovatnu priču

Novosti online

13. 09. 2021. u 22:44

ITALIJANSKO tužilaštvo zatražilo je doživotnu kaznu za srpskog državljanina Ivana R. (36) optuženog da je u leto 2019. godine, zajedno sa rumunskim državljaninom Mihaijem Apopejem (50) ubio Konzulata Ingenua (42) i bacio njegovo telo sa litice u provaliju!

ИТАЛИЈАНИ ТРАЖЕ ДОЖИВОТНУ ЗА СРБИНА: Убио пријатеља, бацио га са литице - па смислио невероватну причу

Foto Tanjug-AP

Kako prenose mediji, zločin se dogodio u julu 2019, a Ivan R. i njegov prijatelj se terete da se sa žrtvom najpre posvađali u baru u Toleu, a da su ga kasnije pretukli na smrt, spakovali u automobil, odneli do litice i bacili u provaliju, kako bi simulirali nesreću. Telo je nađeno posle 24 sata, a ubrzo su uhapšeni i osumnjičeni.

- On zaslužuje doživotnu robiju. Pretukao je žrtvu, a onda je uz pomoć saučesnika bacio u provaliju. Za njegovog druga tražimo tri godine robije zbog prikrivanja zločina - rekao je na suđenju tužilac Bruno Fedeli.

Tokom postupka koji se vodi, obavljena je i rekonstrukcija zločina.

- Posle svađe sa Ingenuom, Ivan se smirio i oni su krenuli dalje istim kolima. Međutim, kasnije ga je ubio i pozvao prijatelja Apopeja da mu pomogne - navodi portal La republika.

- Ostavio je kola, a kada ih je policija našla i u njima otkrila mnogo krvi, branio se da je udario životinju. Analize krvi pokazale su da je u pitanju ljudska krv, a obdukcija tela žrtve da je čovek ubijen i mrtav bačen.

(Kurir)

BONUS VIDEO: Kristijan Golubović nam je pokazao svoj dnevnik

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!