OVO JE IMANJE NA KOME JE ZAKOPAN NOVAC ĐOKIĆA: Osumnjičeni za svirepo ubistvo porodice ukradene evre krio u dvorištu kuće (VIDEO)

J.Ćosin

22. 10. 2021. u 09:46

OSUMNjIČENI za ubistvo tročlane porodice Đokić iz Aleksinca - Gorana, Gordane i njihove ćerke Lidije - rođak je ubijenih, G. Džonić.

ОВО ЈЕ ИМАЊЕ НА КОМЕ ЈЕ ЗАКОПАН НОВАЦ ЂОКИЋА: Осумњичени за свирепо убиство породице украдене евре крио у дворишту куће (ВИДЕО)

Foto: J.Ćosin

Reporter "Novosti" nalazi se u Moravcu na imanju kuće Džonića, gde je navodno osumnjičeni za ubistvo zakopao novac Đokića.

Kuća je u izgradnji, a reporter je zatekao radnike koji su rekli da im nije ništa rečeno šta da rade dalje, pa su oni danas nastavili sa gradnjom objekta.

 

- Inspektori su nas ispitivali i uzeli izjave od nas. Mi smo rekli šta smo znali, a ne znamo ništa. Pošto nam inspektor juče ništa nije rekao, došli smo da nastavimo posao - rekao nam je jedan od radnika.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!