OPŠTA TUČA NA ROMSKOM BALU: Surduličanin izvukao debnji kraj u sukobu tri grupe mladića

Дејан Ристић
Dejan Ristić

19. 01. 2022. u 16:16

NA Romskom balu održanom u noći između utorka i srede, u prepunoj sali jednog restorana u Vranjskoj Banji, izbila je opšta tuča.

ОПШТА ТУЧА НА РОМСКОМ БАЛУ: Сурдуличанин извукао дебњи крај у сукобу три групе младића

Foto: D. Ristić

Kako navode očevici, iz za sada nepoznatih razloga, izbila je tuča između grupa mladića iz Surdulice, Vranja i Leskovca. Najpre je intervenisalo obezbeđenje koje je angažovano od strane organizatora zabave, a kasnije i policija.

Policiji su, nešto pre 01 čas lekari surduličke hitne pomoći prijavili da su ukazali pomoć dvadesetčetvorogodišnjem mladiću, koji je povrede očito zaradio u tuči. Policiajci su na lice mesta izašli kada je objekat bio zatvoren, a sukob završen, tako da se sada vrši istraga kako bi se utvrdile okolnosti koje su dovele do sukoba i identifikovali vinovnici. 

Prema do sada dostupnim podacima, mladi Surduličanin je jedini prijavljeni sa povredama u ovom incidentu. Kako nezvanično saznajemo, on je izjavio da ga je, "iz čista mira", napala grupa mladića iz Vranja, nakon čega su reagovali ostali akteri sukoba. Njegove povree, srećom, nisu teže prirode.

BONUS VIDEO: UZNEMIRUJUĆI TRENUTAK - Potresne scene nesreće kod Kruševca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a