SILOVATELJ I ŽRTVA OPET U SUSEDSTVU, NA SVEGA 200 METARA: Uznemirenja zbog puštanja na slobodu osumnjičenog za težak zločin u Bogatiću

V. Mitrić

24. 01. 2022. u 12:58

SLUČAJ obljube dvanaestogodišnje devojčice u Bogatiću, zbog čega je osumnjičen meštanin Aleksandar I. (38) iz sela Belotića, koji je letos izazvao veliku buru i zgražavanje javnosti, sada je ponovo došao u žižu javnosti, jer je, odlukom Višeg suda u Šapcu, Belotićanin, posle pola godine provedene u pritvoru, pušten da se brani sa slobode.

СИЛОВАТЕЉ И ЖРТВА ОПЕТ У СУСЕДСТВУ, НА СВЕГА 200 МЕТАРА: Узнемирења због пуштања на слободу осумњиченог за тежак злочин у Богатићу

Iloustracija / Foto Depositphotos

Aleksandar se na slobodi našao odlukom Apelacionog suda u Novom Sadu. Apelaciono veće je procenilo da Viši sud u Šapcu nije dastavio dokumenataciju iz medija koja potvrđuje da uznemirenje javnosti još postoji i posle procene dva suda da je slučaj izgubio "medijski intenzitet", silovatelj je pušten iz zatvora.

Dok jedni tvrde da je to sasvim u redu, navodeći da "pritvor treba da bude izuzetak, a ne pravilo", rodbina, prijatelji i zastupnici nesrećne devojčice smatraju da je odluka skandalozna i očekuju da Više tužilaštvo uloži žalbu.

Aleksandar I. je uveliko na slobodi. Njegovo pojavljivanje, kako čujemo, malo koga čini ravnodušnim. Radio je, ranije, kod oca devojčice u radnji i dete je zato imalo poverenje u njega. Izašla je napolje sa njim ne sumnjajući ništa i ne sluteći zlo. Aleksandar je tada pokazao svoje mračno lice.

U porodici silovane devojčice kažu da strahuju, jer silovatelj živi u komšiluku žrtve. Njihove kuće deli 200 metara.Optuženi je i priznao delo koje mu se stavlja na teret.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024