BIZARNO UBISTVO U NIŠU: Nasmrt pretukao muzikanta jer nije hteo više da ga zabavlja

J.Ćosin

19. 05. 2022. u 10:46

NIŠLIJA A. S. (35) uhapšen je zbog krivičnog dela nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom, jer je surovo pretukao šezdesetosmogodišnjeg Ferata Asanovića koji je od zadobijenih povreda preminuo.

БИЗАРНО УБИСТВО У НИШУ: Насмрт претукао музиканта јер није хтео више да га забавља

Foto: D.Alihodžić

Kako je potvrđeno "Novostima", tragedija se dogodila 3. maja nakon što su osumnjičeni i žrtva zajedno proveli veče u jednoj niškoj kafani u Rentgenovoj ulici.

- Ferat koji svira harmoniku je čitave večeri zabavljao A. S. Svirao mu je i pevao, a on mu je plaćao naručene pesme. Zajedno su pili i družili se da bi Ferat u jednom trenutku saopštio da je dosta i da više ne može da peva. Oko ponoći su zajedno izašli iz kafane, kada je, kako se sumnja, besan što ga je Ferat odbio, A. S. brutalno pretukao nesrećnog čoveka. Njegovo telo oko 3.30 sati iza ponoći primetio je jedan prolaznik i obavestio Hitnu pomoć. Čovek je u besvesnom stanju odvezen u niški Univerzitetski klinički centar gde je ubrzo preminuo – navode izvori sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Kako saznajemo, Ferat je živeo u naselju Stočni trg, ali je često boravio u prihvatilištu za stara i nemoćna lica.

Krivični zakonik za nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom propisuje kaznu od dve do dvanaest godina zatvora.

BONUS VIDEO: 

PRONAĐENO TELO NA ADA HUJI: Sumnja se da je u pitanju Matej Periš

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije