PUCAO U KAFANI, PA UBIO RADNICU: Produžen pritvor Petru B. (60) iz Loka, osumnjičenom za ubistvo

Lj.P.

26. 07. 2022. u 10:36

PETRU B. (60) iz Loka, osumnjičenom da je 15. aprila u kafani u tom mestu kod Titela pucao iz pištolja i ubio Snežanu Petković (59), koja je bila zaposlena u tom lokalu, ponovo je produžen pritvor, koji može trajati do 13. oktobra.

ПУЦАО У КАФАНИ, ПА УБИО РАДНИЦУ: Продужен притвор Петру Б. (60) из Лока, осумњиченом за убиство

Ugostiteljski objekat u kom je stradala Snežana Petković / Foto S. S.

Njemu je posle hapšenja i saslušanja u novosadskom Višem javnom tužilaštvu sudija za prethodni postupak ovu meru odredio da ne bi mogao da utiče na svedoke, osobitih okolnosti koje ukazuju da može ponoviti krivično delo i zbog uznemirenja javnosti.

Osumnjičeni šezdesetogodišnjak prema nezvaničnim saznanjima na saslušanju se branio ćutanjem, a novosadsko Više javno tužilaštvo vodi istragu o ovom nemilom događaju.

Zločin se desio 15. aprila oko 21.30 časova, kada je u seoskoj kafani, u kojoj je nesrećna žena radila, došlo do svađe među gostima. Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni Petar B. je bio vidno alkoholisan, i zbog neprimerenog ponašanja su ga izbacili, a on je u besu otišao do kuće, uzeo pištolj i pucao. Posle tragedije se pričalo da je osumnjičeni hteo da pogodi čoveka koji ga je izbacio iz kafane, ali da ga je promašio. Metak je, nažalost, najverovatnije greškom, pogodio radnicu kafane.

Posle toga, po pričama meštana Loka, osumnjičeni je bacio oružje i otišao odatle, a policija ga je zatekla na autobuskom stajalištu, i odmah je uhapšen.

Policija je prilikom pretresa njegovog stana pronašla manju količinu municije za koju nije imao dozvolu, te je protiv njega podneta krivična prijava i zbog toga.

Za Petra B. meštani su ispričali da je poznat kao kavgadžija, naročito kada popije, dok za nastradalu Snežanu imaju samo reči hvale.

BONUS VIDEO: 

"BIO JE JEDINAC, ZAŠTO MI GA BOG UZE": Lelek i suze Andrijine majke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije