KO JE UBIJENI CRNOGORAC: Pomagač u ubistvu vođe „delija” u Herceg Novom likvidiran u Hrvatskoj

novosti online

25. 08. 2022. u 14:53

CRNOGORSKI državljanin Goran Vlaović (38), navodni član škaljarskog klana, ubijen je jutros u popularnom klubu na ostrvu Pag u Hrvatskoj kada mu je, kako navode lokalni mediji, Srbin pucao u glavu.

КО ЈЕ УБИЈЕНИ ЦРНОГОРАЦ: Помагач у убиству вође „делија” у Херцег Новом ликвидиран у Хрватској

Printscreen

Vlaović, prema policijskim izvorima, slovi za bliskog člana „škaljarskog klana”. Ranije je bio osuđen u Crnoj Gori zbog učešća u ubistvu Marka Vesnića, vođe navijača „delija”, i ranjavanja njegovog kuma Ivana Markovića u Herceg Novom.

Foto: Printscreen


Prema optužnici, Roganović i Čađenović su, kao saizvršioci, počinili krivično delo - teško ubistvo

Vladimir M. Roganoviću, Duško N. Roganović i Dražen Čađenović, optuženi su za teško ubistvo "delije" Marka Vesnića i ranjavanje njegovog kuma Ivana Markovića.

Crnogorac Goran Vlaović Gogo je okrivljen za - pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Roganović i Čađenović 24. jula 2009. godine, po prethodnom dogovoru, ubili su Vesnića i ranili Markovića u blizini Omladinskog parka u Igalu.

Nakon što su napustili diskoteku “Kaza”, dok je Vesnić sedeo na klupi, napali su ga tako što su mu Vladimir Roganović i Čađenović zadali udarce nožem u levu podlakticu i natkolenicu.

Duško Roganović je prema Vesniću i Markoviću ispalio po dva hica.

Goran Vlaović im je nakon toga obezbedio apartman u vili “Monako”, donoseći im hranu, vodu i kartice za mobilni telefon, pisalo je između ostalog u optužnici.

Vlaović podlegao povredama na putu do bolnice

Večernji list piše da je ranjeni muškarac podlegao povredama na putu do bolnice, a uviđaj je u toku.

Ubistvo se dogodilo jutros oko šest sati na ostrvu Pag ispred jednog popularnog kluba, kada je mladić ranjen hicem iz vatrenog oružja.

Do pucnjave je došlo dok je u klubu još bilo ljudi, koji su u šoku svedočili ovom strašnom događaju. Jedan od očevidaca vikao je: „U glavu mu je pucao!” .

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)