Porodica Koste Kecmanovića, prvi put nakon masakra koji je počinio njihov sin, oglasila se u javnosti i izrazila saučešće svim žrtvama.

Vesna

26.05.2023. 17:56

Bilo bi bolje da se nisu oglasavali. Mlake reci, u koje ne verujemo, uvreda su svakom roditelju cijem detetu je njihov monstrum od sina oduzeo zivot. Tu nema sta da se kaze sa njihove strane roditeljima stradale dece. Bolje je da cute zauvek!

Ljiljana

26.05.2023. 18:15

Sram ih bilo. Setili se posle toliko vremena. Posavetovani, pa ajde da izjavimo saučešće. Na doživotnu robiju svi troje, i to dugu, dugu.

Slobodan

26.05.2023. 20:18

Bravo Srbi pravoslavci .Da li ste vi sto posto sigurni da u vašoj kući vi ne gajite nekog monstruma a da toga niste svesni .Kostin otac je takođe u istražnom zatvoru ,majka je bila takođe u istrazi .Da nisu izjavili saučešće ne bi valjalo ,bili biste ljuti i besni što je i normalno i razumljivo .Meni je žao tih roditelja koji su smogli snagu da se oglase sa izrazima saučešća svesni šta je njihov sin monstrum učinio u svom krvavom piru .Svesni su da je njihov sin monstrum i da oni ne mogu da vrate živote koje je njihov sin oduzeo ,a to njegovo zlo delo njih boli a oni su nemoćni da išta idprave .