KRVNIČKI SE IŽIVLJAVALI NA NJEMU: Otkriveno ko je pretukao Srbina u Sutomoru (VIDEO)

Novosti online

11. 07. 2023. u 21:36

POLICIJA je u Sutomoru uhapsila dve osobe zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja telesnih povreda mladiću, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

КРВНИЧКИ СЕ ИЖИВЉАВАЛИ НА ЊЕМУ: Откривено ко је претукао Србина у Сутомору (ВИДЕО)

Foto: Instagram/serbialive_vesti

- Naime, 9. jula oko 20.30 časova, na šetalištu u Sutomoru lica R.B. (24), iz Bara i A.Ć. (23), državljanin Republike Srbije su, kako se sumnja, fizički napali M.V., državljanina Republike Srbije zadajući mu udarce u predelu glave i tela. Tom prilikom naneli su mu teške telesne povrede, nakon čega su se dali u bekstvo - navodi se u saopštenju UP.

Iz UP su dodali da su R.B. i A.Ć. locirani, te da je o svemu obavešten tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se protiv R.B. i A.Ć. podnese krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim delom teška telesna povreda.

- R.B. i A.Ć. su lišeni slobode - zaključuje se u saopštenju UP.

Napadnuti V. M. se oglasio nakon incidenta, a njegovu izjavu prenela je Instagram stranica Serbialive_vesti.

- Pozdrav, tačne su informacije sa lica mesta, od očevidaca kako ste preneli. Napadnut sam sinoć na šetalištu u Sutomoru od strane dva, meni nepoznata, mlađa čoveka koji su bili vidno pod uticajem nekakvih stimulansa i očigledno agresivni. Video sam da se koškaju, kako međusobno, tako i sa prolaznicima nasumično. Videvši to, pokušao sam mirno da ih obiđem i nastavim svoju putanju (pritom nismo imali nikakvu verbalnu komunikaciju),. Međutim, osetio sam snažan udarac u predelu glave (sa leđa) i tada su počeli da udaraju jako i nekontrolisano, bez ikakvog razloga apsolutno, ničim izazvano zaista - naveo je napadnuti mladić i dodao.

- Nos je polomljen, brada mi je zašivena i imam hematome po celoj glavi, osećam se loše i zaista ne mogu da shvatim zašto je ovo učinjeno. Po prirodi nisam konfliktan, naprotiv. Konobari iz obližnjeg kafića su mi pomogli dok nije stigla pomoć. Očevidaca je bilo mnogo, a sve se desilo u špicu između 20 i 21 čas - naveo je muškarac iz Srbije.

BONUS VIDEO: Ubistvo kod škole na Čukarici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo