NEMAR SKUPO „PLAĆAJU“: Vlasnici četvorotočkaša u Novom Sadu na meti kradljivaca

Lj.P.

23. 01. 2024. u 16:43

U Novom Sadu je, u poslednje vreme, zabeležen povećan broj krađa automobila koje su vlasnici ostavljali otključane, a počinioci su uglavnom mlađe osobe. Ovih dela bilo je na Klisi, kod Najlon pijace, na Novom naselju, Telepu, a prema rečima našeg izvora, praktično, počiniocima „posao” olakšavaju sami vlasnici četvorotočkaša koji ne zaključavaju vozila.

НЕМАР СКУПО „ПЛАЋАЈУ“: Власници четвороточкаша у Новом Саду на мети крадљиваца

FOTO: Privatna arhiva

Sve češće se dešava da Novosađani u kolima ostavljaju  ključeve,  odnosno u kaseti, pored menjača, ispod patosnica, a u nekim slučajevima i u vratima automobila i tako sami sebe dovode u situaciju da im vozilo bude ukradeno.

Interesantan je i slučaj, koji se nedavno dogodio u Novom Sadu, kada je automobil ukraden u trenutku dok je njegov vlasnik izašao da nešto obavi, a kola ostavio u desnoj traci sa upaljenim motorom.

Izvor „Novosti“ kaže da je policija većinu slučajeva rasvetlila, a ono što je zanimljivo,  jeste činjenica da su svi automobili koji su ukradeni bili otključani. Takođe, dešavalo se i da su vozila prilikom pronalaska bila udarena i oštećena. U poslednjih nekoliko slučajeva, policija je ukradene automobile pronalazila u atarima ili jarku.

U novosadskoj policiji apeluju na građane da zaključavaju svoja vozila i da provere sva vrata i prozore. Pored toga, savetuje se vozačima da ne ostavljaju ključeve u automobilu i da ne ostavljaju upaljene motore kad napuštaju vozilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo