OSUMNJIČENI ZA UBISTVO DANKE ILIĆ ODLUČIO DA PROGOVORI? Srđan dva dana razmišljao i konačno prelomio

Милица Шкорић
Milica Škorić

30. 05. 2024. u 06:58

SRĐAN Janković, osumnjičeni za ubistvo devojčice Danke Ilić (2), preko branioca je poručio da više ne želi da se brani ćutanjem, već da će progovoriti o zločinu.

ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО ДАНКЕ ИЛИЋ ОДЛУЧИО ДА ПРОГОВОРИ? Срђан два дана размишљао и коначно преломио

Foto: Društvene mreže

Prema saznanjima medija, on je dva dana razmišljao o tome da da iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, a sada je konačno doneo tu odluku.

- Branilac osumnjičenog Srđana Jankovića najavio je da će osumnjičeni u narednom periodu izneti odbranu - rečeno je u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Devojčicu bacili na deponiju

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana i Dejana iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Telo devojčice još nije pronađeno.

Dejan priznao zločin

Dejan Dragijević je detaljno opisao ubistvo, saopštio da su telo bacili na deponiju, a potraga za Dankom se koncentrisala na selo Zlot. Pretražene su deponije, dvorište porodične kuće Dragijevića, šahte i sva mesta koja su mogla da donesu bilo kakav napredak u potrazi, ali za sada bezuspešno. Policija je iz kuće Dejana Dragijevića u selu Zlot kod Bora zaplenila više desetina predmeta koji bi mogli biti ključni dokazi u istrazi. Takođe, oduzeta su oba privatna automobila osumnjičenih koja su poslata na veštačenje.

Dejanov rođeni brat Dalibor Dragijević preminuo je 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru tokom zadržavanja.

Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića, preminula je 15. maja u kući komšinice.

Radoslav Dragijević, koji je osumnjičen da je sinu Dejanu pomogao da se premesti telo dvogodišnje devojčice Danke, pušten je na slobodu.

BONUS VIDEO: POGREBNICI BETONIRAJU PLOČU NA ZLOTSKOM GROBLjU - Sahranjen brat osumnjičenog za ubistvo male Danke

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd