NOVAK JE PUCAO SEBI U USTA IZ MAMINOG PIŠTOLJA: Priče iz hronike - Zoran Stevanić o sinu koga je oteo "zemunski klan" i njegovom samoubistvu

S. J. M.

04. 06. 2024. u 20:23

ZORAN Stevanić, otac Novaka Stevanića prve žrtve, koju je oteo "zemunski klan" 1997. godine, gost je 16. epizode podkasta "Novosti" - "Priče iz hronike"

НОВАК ЈЕ ПУЦАО СЕБИ У УСТА ИЗ МАМИНОГ ПИШТОЉА: Приче из хронике - Зоран Стеванић о сину кога је отео  земунски клан и његовом самоубиству

Foto: Novosti

Naš gost u ispovesti govori, kako se njegov sin Novak ubio osam meseci nakon otmice i pljačke novca i zlata iz njihovog stana na Senjaku. Šta je razlog zašto je pucao u sebe? Da li se Novak ubio ili je možda ubijen?

Zoran Stevanić nam priča kako se 27 godina borio za pravdu i da se otkrije istina ko je sve i kako učestvovao u Novakovoj otmici, a potom i razbojništvu. Šta je bilo sa tada ukradenim nakitom i pištoljim iz njihovig sefa?

Da li veruje bivšem pripadniku klana Nikoli Bajiću, koji je progovorio o svemu i nedavno zaključio sporazum o priznanju krivice sa Višim tužilaštvom u Beogradu?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJSREĆNIJI ZNAK HOROSKOPA U JULU 2024! Iznenadna zarada, nova nekretnina i pravi izbor ljubavi