"MOJ SIN JE PRIZNAO SVE, OVAJ SAD KAŽE DA NIJE URADIO NIŠTA" Oglasio se Radoslav Dragijević: Ko zna šta će biti?

Милица Шкорић
Milica Škorić

05. 06. 2024. u 11:40

JUČE je pred Višim javnim tužilaštvom u Zaječaru izneo svoju odbranu Srđan Janković, jedan od osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić (2) iz Bora, a sada se tim povodom za medije oglasio i otac drugoosumnjičenog Dejana, Radoslav Dragijević (73).

МОЈ СИН ЈЕ ПРИЗНАО СВЕ, ОВАЈ САД КАЖЕ ДА НИЈЕ УРАДИО НИШТА Огласио се Радослав Драгијевић: Ко зна шта ће бити?

Foto: Fejsbuk

Podsetimo, i sam Radoslav je osumnjičen u ovom slučaju i to za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenja krivičnog dela. Konkretno, on se sumnjiči da je svom sinu Dejanu pomogao da premesti telo ubijene devojčice na nepoznatu lokaciju.

- Ne znam šta da kažem o tome, moj sin je kao priznao sve, ovaj sad kaže da nije uradio ništa, hoće sve da svali na mog sina. A ja ne znam ništa, ko zna šta će biti - kaže Radoslav. Inače, Radoslav je 29. maja izašao iz pritvora u kom je bio dva meseca.

Radoslav kaže da on trenutno živi sam i snalazi se kako zna i ume, s obzirom na to da su mu tokom boravka u pritvoru preminuli mlađi sin Dalibor i supruga Svetlana.

- Upravo sam došao od lekara, sam idem, sam se vraćam, pitanje je koliko ću moći tako, imam mnogo troškova, tek treba sve da poplaćam oko sahrana, spomenika, grobnice, a sad čekam da podignem novac od Daliborovog osiguranja, on je bio osiguran preko Dejana - dodao je Radoslav.

Podsećanja radi, nestanak Danke Ilić je prijavljen 26. marta u Banjsom polju kod Bora, a policija je 4. aprila saopštila da su uhapsili osumnjičene za njeno ubistvo - Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića, radnike JKP "Vodovod". Kako se sumnja, Janković je bio za volanom službenog automobila "fijat panda", dok je Dragijević bio suvozač, kada je Janković, kako se sumnja, kolima udario Danku na putu. Dragijević je potom po sopstvenom priznanju dete uneo u kola, pa je zadavio. Kako je sam rekao, telo su bacili na deponiju, ali je potom priznao da ga je premestio. Međutim, lokaciju ne želi da otkrije.

Za razliku od Dejana Dragijevića koji je posle hapšenja u tužilaštvu priznao zločin i detaljno ga opisao, Srđan Janković se branio ćutanjem sve do juče kada je prvi put izneo svoju odbranu.

U odbrani je u potpunosti negirao krivično delo koje mu se stavlja na teret. Rekao je da Danku nije udario kolima, da je nije video tog dana, kao ni nikada ranije.

BONUS VIDEO: LAZAREVA PEĆINA U ZLOTU - Jedno od mesta gde se sumnjalo da je sakriveno telo male Danke

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI PEVALI, A ONDA... Onda su naišli Danci i desilo se - ovo! (VIDEO)