RODITELJI ŽRTAVA MASOVNOG UBICE IZ DUBONE DEŽURAĆE ISPRED ZATVORA U SMEDEREVU: Nećemo dozvoliti da majka ubice unosi informacije u zatvor

J. I.

14. 06. 2024. u 13:54

RODITELjI Dalibora Todorovića i Milana i Kristine Panić, žrtava masovnog ubice iz Dubone, nakon današnjeg okupljanja ispred Okružnog zatvora u Smederevu, najavljuju da će dežurati svakog petka u vreme posete kako bi osujetili majku Uroša Blažića da sinu i suprugu unosi informacije i ometa suđenje.

РОДИТЕЉИ ЖРТАВА МАСОВНОГ УБИЦЕ ИЗ ДУБОНЕ ДЕЖУРАЋЕ ИСПРЕД ЗАТВОРА У СМЕДЕРЕВУ: Нећемо дозволити да мајка убице уноси информације у затвор

Smederevo

- Došli smo da sprečimo Biljanu Blažić da donosi informacije u zatvor i naredbe šta treba da se radi, i tako ometa suđenje koje duže vreme ne počinje, niti imamo najavu da će uskoro početi, rekao je „Novostima“ Daliborov tata, Milosav Todorović.

Miša i Danijela Todorović i Zorica i Saša Panić najavili su da će svakog petka od 9 do 13 časova u vreme posete biti ispred zatvora.

Takođe, oni su ogorčeni jer ni posle više od godinu dana od zločina i osam meseci od podizanja optužnice, ne počinje suđenje.

- Godinu dana i više od kada je Uroš Blažić pobio našu decu, ništa se ne dešava, čeka se stalno nešto i odlaže, i mi ne znamo dokle će to tako da traje, kaže Miša Todorović.

Podsetimo, 23. maja pripremno ročište u Višem sudu u Smederevu odloženo je zbog incidenata u sudnici, kada su porodice žrtava nasrnule na devetostrukog ubicu. Suđenje će biti održano u sudnici Okružnog zatvora u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

KAKVA BOMBA: Mitrovića po svaku cenu žele u Premijer ligi?