MALOLETNICI SLAO VULGARNE PORUKE, PA DOBIO BATINE: Ovo je razlog za brutalnog nasilja u Borči

N.B.

18. 06. 2024. u 19:49

DEŽURNI javni tužilac Prvog osnovnovnog javnog tužilaštva u Beogradu odredio je zadržavanje u trajanju od 48 sati prema osumnjičenom D.G. (1967) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Teška telesna povreda iz čl. 121 st. 2 Krivičnog zakonika.

МАЛОЛЕТНИЦИ СЛАО ВУЛГАРНЕ ПОРУКЕ, ПА ДОБИО БАТИНЕ: Ово је разлог за бруталног насиља у Борчи

Foto: N. Skenderija/Tanjug/Ilustracija

Krivično delo je izršio na taj način što je prethodno izrevoltiran što je oštećeni slao poruke ćerki (13 godina) od njegove partnerke neprimerene sadržine, pa je došao ispred kafane u kojoj se nalazio oštećeni i tom prilikom mu naneo višestruke povrede, nakon čega je oštećeni prevezen u UC gde mu je konstatovan prelom četvrtog lumbalnog kičmenog pršljena i pucanje slezine zbog čega je hitno operisan.

Nakon saslušanja osumnjičenog dežurni javni tužilac će doneti odluku o daljem postupanju, odnosno o predlogu za određivanje pritvora prema osumnjičenom i daljim dokaznim radnjama o čemu će javnost biti obaveštena. Naloženo je da se u odnosu na oštećenog A.J. (1987) podnese krivična prijava zbog krivičnog dela Polno uznemiravanje iz čl. 182a Krivičnog zakonika.

BONUS VIDEO: VOZ NALETEO NA AUTOMOBIL KOD LOZNICE Teška saobraćajna nesreća

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TENISKI POTRES: Janik Siner odlučuje da li Novak Đoković igra Vimbldon?