SLUČAJ NEĆE BITI REŠEN JOŠ PAR MESECI: Evo šta je danas na saslušanju izjavio osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić

S. M. J.

19. 06. 2024. u 13:46

SRĐAN Janković (59) iz Luke, uz Dejana Dragijevića (50) iz Zlota osumnjičen za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić 26. marta u Banjskom polju, na današnjem saslušanju je u potpunosti ponovio iskaz od 4. juna.

СЛУЧАЈ НЕЋЕ БИТИ РЕШЕН ЈОШ ПАР МЕСЕЦИ: Ево шта је данас на саслушању изјавио осумњичени за убиство Данке Илић

foto: S.M.Jovanović

Srđan Janković negirao je i danas krivicu za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić ponovivši da devojčicu nikada nije ni video.

On je, istakli su u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, danas doveden da pojasni još neke od okolnosti iz prethodnog iskaza, koji je dao 4. juna, nakon što se do tada branio ćutanjem.

- Na današnjem saslušanju osumnjičenog Srđana Jankovića, tužilac je dodatnim pitanjima proveravao navode njegove odbrane od 4. juna, a u skladu sa stanjem stvari u spisima predmeta – navode u VJT Zaječar.

Srđanov branilac, advokat Živorad Bogdanović potvrdio je da je njegov klijent rekao da nije kriv.

- Jednostavno je bilo pojašnjenje nekih detalja iz njegovog iskaza koji je bio pre petnaestak dana. Janković je izneo svoju odbranu i odgovarao na pitanja - rekao je Bogdanović.

On je dodao da slučaj neće, verovatno, biti rešen još par meseci.

- Tužilaštvo planira saslušanje još nekih svedoka, nisu pristigla sva veštačenja tako da do kraja septembra se ovaj slučaj sigurno neće rešiti – dodao je u izjavi medijima advokat Živorad Bogdanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZGAZIO GA JE! Šešelj najavio veliku političku promenu