NOVO UBADANJE U NOVOM SADU: Posle samo dva sata, ranjen još jedan muškarac

Lj.P.

01. 07. 2024. u 20:34

MUŠKARAC star 41 godinu, povređen je večeras oko 19 časova u Novom Sadu. On je, kako saznajemo, zadobio povrede hladnim oružjem. Incident se dogodio u Ulici Radoslava Prodanovića 10 u Novom Sadu.

НОВО УБАДАЊЕ У НОВОМ САДУ: После само два сата, рањен још један мушкарац

Foto: M.Stevanović

Kako je za "Novosti" rekao dr Zoran Krulj, portparol Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, lekarska ekipa je intervenisala po prvom prioritetu, a poziv su primili u 19.08 časova od policije. Povređeni muškarac je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar na odeljenje hirurgije.

Za sada nije poznato kako je i zbog čega došlo do povređivanja četrdesetjednogodišnjaka, a policija obavlja uviđaj i utvrđuje sve okolnosti tog događaja.

Ovo je u razmaku od dva sata, drugo povređivanje hladnim oružjem na novosadcskim ulicama. Prethodno je nešto posle 17 časova u Fruškogorskoj ulici na Limanu 1, takođe hladnim oružjem, povređen dvadesetdvogodišnji mladić, koji je zadobio višestruke povrede. Posle zbrinjavanja na licu mesta, on je prevezen u Urgentni centar KCV.

U toj zdravstvenoj ustanovi za naš list kažu da je primljen pacijent V.P. (22), koji je u trenutku prijema svestan, orijentisan, komunikativan i hemodinamski stabilan.

- Lokalno u predelu glave, frontalna regija, u predelu desnog ramena, desne podlaktice i leve šake, uočavaju  se lacerokontuzne rane - navode u PR  službi KCV. -  Nakon kompletne dijagnostike, hirurške obrade i toalete rana, pacijent se stabilnog stanja otpušta na dalje kućno lečenje.

Prema nezvaničnim saznanjima, ovaj mladić je povređen kada je navodno došlo do fizičkog sukoba nekoliko osoba. On je navodno povređen ušao u jedan od lokala gde su mu pomogli i pozvali Hitnu pomoć i policiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODMOR IZ SNOVA ZA SAMO 299 EVRA PO OSOBI! Ovu egzotičnu ponudu ne smete propustiti, CENE NIKAD MANJE!