DEJAN DRAGIJEVIĆ REŠIO DA PROGOVORI? Danas saslušanje osumnjičenog za ubistvo Danke, da li će otkriti gde je bacio telo?

Tanjug

11. 07. 2024. u 07:42

U VIŠEM javnom tužilaštvu u Zaječaru danas bi po drugi put trebalo da bude saslušan Dejan D., jedan od osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić.

ДЕЈАН ДРАГИЈЕВИЋ РЕШИО ДА ПРОГОВОРИ? Данас саслушање осумњиченог за убиство Данке, да ли ће открити где је бацио тело?

Foto: Katarina Mitrović/ Privatna arhiva

Novo saslušanje je zakazano na molbu osumnjičenog, koji je u tužilaštvu nakon hapšenja priznao da su on i Srđan J. devojčicu udarili kolima, stavili je u automobil i telo bacili na deponiju.

Trebalo bi da on danas u 10 sati bude priveden u tužilaštvo. Drugi osumnjičeni za ovaj zločin Srđan J. je nedavno na ponovoljenom saslušanju negirao ubistvo devojčice, dok se nakon hapšenja branio ćutanjem.

Pored Dejana D. i Srđana J., u ovom slučaju je osumnjičen i otac Dejana D. zbog sumnje da je pomogao sinu da premesti telo devojčice. Dejan D. i Srđan J. se nalaze u pritvoru, dok je Radoslav D., otac osumnjičenog Dejana D., nedavno pušten da se brani sa slobode.

Foto: Privatna arhiva

Rođeni brat Dejana D. Dalibor Dragojević preminuo je 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru tokom zadržavanja.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon deset dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana J. i Dejana D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju. Telo devojčice još nije pronađeno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ POSLE MEČA NAŠAO PROVOKATORA! Evo šta je Novak učinio kada se završio derbi sa Nadalom na Olimpijskim igrama!