IZBACIO ŽENU IZ AUTOMOBILA DOK SU SE VRAĆALI SA ODMORA : Državljanin Srbije ostavio povređenu suprugu na auto-putu u Severnoj Makedoniji

B.S.

13. 07. 2024. u 16:02

POVREĐENA državljanka Srbije pronađena je kod naplatne stanice na auto-putu na jugu Severne Makedonije, nakon što ju je suprug zbog svađe ostavio na auto-putu, saopštila je danas policija iz Velesa. Služba Hitne medicinske pomoći iz oblišnjeg grada Negotina ukazala je pomoć povređenoj ženi koja je prevezena u Zdravstvenu ustanovu "Negorci".

ИЗБАЦИО ЖЕНУ ИЗ АУТОМОБИЛА ДОК СУ СЕ ВРАЋАЛИ СА  ОДМОРА : Држављанин Србије оставио повређену супругу на ауто-путу у Северној Македонији

Foto: V. S.

Policajci su sinoć u 19.50 časova na auto-putu A1 Demir Kapija - Negotino kod naplatne stanice "Demir Kapija" pored desne kolovozne trake našli vidno povređenu S.M. (49) iz Srbije, preneo je portal vesti.mk. Policija je pronašla njenog 52-godišnjeg supruga B.M. koji je tvrdio da je suprugu izbacio iz vozila jer ga je ona fizički napala dok su se sa sinom i rođakom vraćali iz Grčke.

Po njegovim rečima, on je zaustavio vozilo i ostavio suprugu pored puta, a zatim nastavio ka Graničnom prelazu "Tabanovce", na granici sa Srbijom. Policija je obavestila javnog tužioca o ovom slučaju na čijem se rasvetljavanju radi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE JOŠ DA NAS SNAĐE?! Selektor Svetislav Pešić zabrinuo sve pred meč Srbija - Nemačka (VIDEO)