ZATEKLI IH NA TRAKTORU, UBIJENI SU SAČMOM: Naložena obdukcija ubice i bračnog para Jovanović kod Majdanpeka

S. M. J.

16. 07. 2024. u 15:19

VIŠE javno tužilaštvo u Negotinu naložilo je obdukciju ubijenih supružnika Rumene i Radeta Jovanovića u Topolnici kod Majdanpeka, kao i ubice koga su, dok je pružao otpor, likvidirali sinoć pripadnici SAJ-a.

ЗАТЕКЛИ ИХ НА ТРАКТОРУ, УБИЈЕНИ СУ САЧМОМ: Наложена обдукција убице и брачног пара Јовановић код Мајданпека

Foto: S.Stamenković

Završen je uviđaj na imanju Petra Petrovića (89) iz Topolnice u opštini Majdanpek, na kojem je ovaj čovek ubio dvoje ljudi, Rumenu (68) i Radeta Jovanovića (69) iz Topolnice, i ranio Milana Nikolića (59) iz Klokočevca.

- Supružnici su bili na traktoru, tako smo ih i zatekli. Ubijeni su sačmom, a koliko delova sačme imaju videćemo tek kada se završi obdukcija – kaže Ksenija Branković, javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Negotinu.

Javni tužilac je odbacila navode da su Rumena i Rade ubijeni sa leđa i dodala da će istraga pokazati i pravac kretanja sačme, kao i način na koji je ovaj zločin izvršen.

Prema priči očevica Branislava Pavlovića iz Topolnice, Radetovog sestrića, Petar je supružnike sačekao kada su se, nakon što su pomogli oko gašenja požara na niskom rastinju, vraćali u selo. Ležao je na stomaku i nišanio lovačkom puškom. Jednim hicem ubio je supružnike i ranio Nikolića. Pavlović je, srećom, ostao nepovređen.

Više javno tužilaštvo u Negotinu naložilo je i obdukciju Petra Petrovića koga su kada je nasrnuo puškom na policiju ubili pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice.

- Obducija će pokazati i u kom je položaju bio kad je upucan – dodaje Ksenija Branković, javni tužilac VJT Negotin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKAD JEFTINIJE Otkrijte čari destinacije sa idealnim plažama i sjajnim provodom!