"NADALA SAM SE DA SU ŽIVI" Potresna ispovest ćerke ubijenog bračnog para kod Majdanpeka: Evo šta je rekla o ubici svojih roditelja

Novosti online

17. 07. 2024. u 09:42

ĆERKA ubijenog bračnog para Radeta i Rumene Jovanović, Emanuela Nikolić, tragičnu vest da je njene roditelje hicima iz lovačke puške ubio komšija Petar P. saznala je juče po podne, a sada se oglasila i u potresnoj ispovesti ispričala da je prvobitno mislila da su živi, međutim, u selu gde je odrasla sačekao ju je stravičan prizor.

НАДАЛА САМ СЕ ДА СУ ЖИВИ Потресна исповест ћерке убијеног брачног пара код Мајданпека: Ево шта је рекла о убици својих родитеља

Foto: Novosti

- Juče nešto ranije roditelji su me posetili, bili su kod mene, a s obzirom na to da živimo relativno blizu, često dolaze, pa su i juče rekli da će po podne svratiti opet, a pre toga idu kod nekih prijatelja na rođendan. Ja sam ih kasnije zvala, da vidim kad će kod nas, ali mi je tata rekao da mora prvo nazad u Topolnicu, verovatno zbog tog požara, posle sam čula šta se dogodilo. Bolje je bilo da su došli odmah kod mene, ne bi im se ovo desilo - započela je priču ćerka ubijenih Jovanovića.

Kako kaže, koliko ona zna, njeni roditelji Rade i Rumena nisu se družili nikada sa Petrom koji ih je usmrtio, ali ne može ni da pretpostavi šta se to toliko izdešavalo da dovede do ovoga.

- Ja Petra znam odmalena, odrasla sam u tom selu, mi smo maltene kuća do kuće. Roditelji mi se nikada nisu žalili na njega, niti je on pravio neke probleme, ja ga pamtim kao normalnog čoveka, ne mogu da verujem da je ovo uradio - dodaje ona i kaže da su joj juče meštani redom javljali šta se dogodilo, a kada je došla u selo zatekla je strašne prizore.

- Komšije su me redom zvale, ja sam za to saznala možda oko 18 časova, odmah sam pojurila u selo, policije je bilo na sve strane. Dok sam dolazila, mislila sam da su ranjeni možda, ali da su živi oboje, ni na kraj pameti mi ovo nije bilo. Sve dok nisam stigla i videla sve ono što me sačekalo - rekla je Radetova i Rumenina ćerka.

Sahrana zakazana za danas

Bračni par Jovanović ima još jednu ćerku koja živi i radi u Nemačkoj, ona je trenutno u putu za Srbiju, kako bi se od roditelja oprostila makar na sahrani.

Sahrana je zakazana za danas i održaće se na lokalnom groblju.

"Meštani su se zatvorili u kuće"

Podsećanja radi, krvavom piru u Topolnici prethodila je rasprava koja je nastala zbog paljenja rastinja, da bi nakon svađe Petar P. uperio lovačku pušku u komšije i jednim hicem usmrtio bračni par, a takođe je ranio Milana N. iz obližnjeg sela koji je došao u Topolnicu na Radetov poziv kako bi pomogao oko gašenja požara.

Meštani sela Topolnica ispričali su da je u njihovom selu sve vrvelo od policije nakon zločina.

- Strašno je šta se dogodilo, najviše mi je žao ubijene Rumene, ona je bila dobra, ali i namučena duša. Nastradala je zbog njihove lude svađe, ko zna šta se tu izdešavalo, to verovatno samo njih troje znaju. Bilo je i ranije svađa, Rumenin suprug Rade je bio čovek malo na svoju ruku, sa mnogim meštanima je bio u svađi, ali sve se te stvari rešavaju na drugačiji način, a ne ovako - priča komšija porodice Jovanović.

Kako je dalje rekao, on je dobro poznavao obe porodice, a vest o pucnjavi ga je šokirala s obzirom na to da je, kako kaže, Topolnica mirno selo.

- Mene je sin pozvao i rekao mi da je Petar pucao u Jovanoviće iz puške. U povratku kući sam video policiju, projurili su ovuda, kažu da su tragali za dedom satima pošto je već pao mrak. Meštani su se zatvorili u kuće, niko nigde od straha nije izlazio. Otkud znamo šta je dedi moglo da padne još na pamet, i za ovo smo se začudili - ispričao je komšija.

BONUS VIDEO: "NOVOSTI" U ALEKSINCU - Svinja izujedala nesrećnu ženu

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BEZ GRUDNJAKA: Vimbldon je uvek spektakl, ali ono što je uradila Ana Ivanović niko ne može da zaseni (FOTO)