OVO JE POLICAJAC KOG JE UBIO ALBANAC U LOZNICI: Nikola (34) stradao nakon pucnjave - Bio u Žandarmeriji, pa odlučio da se vrati u selo (FOTO)

V.M.

18. 07. 2024. u 07:16

NA pripadnike granične policije sinoć je ispaljeno nekoliko hitaca tokom rutinske kontrole taksi vozila u Loznici. U taksi vozilu nalazili su se strani državljani, pretpostavlja se da su albanske nacionalnosti, koji su pucali na policiju.

ОВО ЈЕ ПОЛИЦАЈАЦ КОГ ЈЕ УБИО АЛБАНАЦ У ЛОЗНИЦИ: Никола (34) страдао након пуцњаве - Био у Жандармерији, па одлучио да се врати у село (ФОТО)

Foto: Printskrin

U ovom obračunu zadobijenim povredama podlegao je policajac Nikola K. (34), dok je drugi pripadnik policije lakše ranjen. Stradali policajac je inače iz sela Jarebica u koje je odlučio da se vrati, a doskora je bio pripadnik Žandarmerije. Ima majku, oca i sestru.

Foto: Printskrin/Fejsbuk

Kako se saznaje, jedno lice je uhapšeno, dok se za drugim intenzivno traga. U potragu su uključene i helikopeterske jedinice MUP-a.

Na društvenim mrežama pojavila se i fotografija ubrzo nakon ovog obračuna.

Na licu mesta u Loznici su velike snage pripadnika Ministarstva unustrašnjih poslova koji rade na rasvetljavanju celog slučaja.

BONUS VIDEO: "OSTAO SAM SA NjIM DOK POLICIJA NIJE STIGLA" Komšija trostrukog ubice iz Knjaževca za "Novosti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)