PUCANJ NA POLICIJU JE PUCANJ NA DRŽAVU: Gradonačelnik Loznice posetio porodicu ubijenog policajca (FOTO)

V. Mitrić

18. 07. 2024. u 09:57

NIKOLA Krsmanović (34), pripadnik Granične policije, ubijen je sinoć u Loznici kada je na njega pucao Albanac Hajziri Artan (33).

ПУЦАЊ НА ПОЛИЦИЈУ ЈЕ ПУЦАЊ НА ДРЖАВУ: Градоначелник Лознице посетио породицу убијеног полицајца (ФОТО)

Foto: Novosti

U porodičnoj kući Krsmanovića vladaju muk i tišina, a gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović došao je sa zamenikom Petrom Gavrilovićem kako bi porodici izrazio najdublje saučešće.

Oni su razgovarali sa ocem Milenkom koji je bio vidno utučen, a gradonačelnik je nakon posete nesrećnoj porodici izjavio da je pucanj na policiju, pucanj na državu. 

Foto: Printskrin/Fejsbuk

On je najoštrije osudio napad na pripadnike policije koji se desio u Loznici, u kojem je jedan policajac, nažalost, izgubio život, a drugi je ranjen.

- Napad na policiju je napad na državu. Pripadnici policije su nosioci sigurnosti  našeg društva, čiji posao je jako odgovoran jer svakodnevno brinu o bezbednosti i životima naših građana. Srbija je ozbiljna država i potpuno sam uveren da će nadležne institucije preduzeti sve aktivnosti kako bi se utvrdili motivi ovog napada, i pronašli počinioci. Ilegalne naoružane grupe moraju prestati da ugrožavaju živote naših građana, a počinioci moraju odgovarati.

Foto: Novosti

Grad Loznica će pružiti svu neophodnu podršku i pomoć porodicama poginulog i ranjenog policajca koji su časno i odgovorno radili svoj posao.

Porodici poginulog policajaca upućujem najdublje saučešće u ime grada Loznice i u svoje lično ime.

Podsetimo, Hajziri Artan (33) je nakon zaustavljanja od strane pogranične policije izjavio da je krenuo kod prijatelja u Loznici, a nakon što su ga pripadnici MUP-a zamolili da im pokaže torbicu koju je nosio sa sobom, Albanac je otvorio vatru.

Foto: MUP

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Jedinstveni Egipatski Maldivi - Nikada povoljnije!