OGLASIO SE TUŽILAC POVODOM UBISTVA SRPSKOG POLICAJCA: Albanac pucao iz mercedesa tutinskih tablica

Милица Шкорић
Milica Škorić

18. 07. 2024. u 10:38

NIKOLA Krsmanović (34), pripadnik Granične policije, ubijen je sinoć u Loznici kada je na njega pucao Albanac Hajziri Artan (33).

ОГЛАСИО СЕ ТУЖИЛАЦ ПОВОДОМ УБИСТВА СРПСКОГ ПОЛИЦАЈЦА: Албанац пуцао из мерцедеса тутинских таблица

Foto: Printskrin/Fejsbuk

Nakon vatrenog obračuna u Loznici oglasilo se i nadležno Više javno tužilaštvo u Šapcu vezano za ubistvo policijskog službenika i ranjavanje njegovog kolege, koje se dogodilo nekoliko minuta pre ponoći, tokom redovne kontrole saobraćaja.

- 17. jula u 23.50 sati na ulazu u grad Loznicu, u blizini kafane "Loznička noć", prilikom kontrole putničkog motornog vozila marke "mercedes" registarskih tablica iz Tutina, kojim je upravljalo lice H. M. sa saputnikom u vozilu H. A., od strane službenih lica stanice granične policije Trbušnica, došlo je do oružanog napada H. A. na policijskog službenika N. K. i V. I., a tom prilikom je H. A. ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u pravcu policijskih službenika, pri čemu je N. K. zadobio smrtonosne povrede, a V. I. prostrelnu ranu i trenutno je hospitalizovan. Više javno tužilaštvo u Šapcu vrši uviđaj na licu mesta. H .A. je za sada u bekstvu i policija intenzivno traga za njim. H. M. koji je vozio automobil određeno je zadržavanje od strane Osnovnog javnog tužilaštva u Loznici zbog krivičnog dela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi - naveo je Slavoljub Petković, javni tužilac.

Pa da podsetimo, Nikola Krsmanović (34), pripadnik MUP-a koji je sinoć ubijen u Loznici, bio je policijski službenik Stanice granične policije Trbušnica. U MUP-u radi od 2009. godine, završio je SŠUP u Sremskoj Kamenici, a od 2012. bio je pripadnik beogradskog Odreda Žandarmerije. Stradali policajac je inače iz sela Jarebice u koje je odlučio da se vrati, a doskora je bio pripadnik Žandarmerije. Neoženjen je, ima majku, oca i sestru. Njegov teško povređeni kolega V. I. (54) nalazi se u bolnici, ali je van životne opasnosti.

Policija i dalje traga za albanskim državljaninom Hajzirijem Artanom koji je nakon vatrenog obračuna pobegao u nepoznatom pravcu.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U EUFORIJI, AMERI OSTAJU BEZ OLIMPIJSKIH IGARA?! Amerikanci uveli zakon da naštete Rusima, a sada se im se obija o glavu!