UHAPŠENI POMAGAČ UBICE POLICAJCA I SAM JE BEGUNAC: Novi šokantni detalji jezivog zločina u Loznici

Novosti online

18. 07. 2024. u 19:33

Z. R. (39) koji je uhapšen danas u Bijeljini zbog sumnje da je osumnjičenom za ubistvo policajca organizovao transport od Preševa do Loznice, kako se saznaje, kod sebe je prilikom hapšenja imao falsifikovana dokumenta na ime Marko Marković!

УХАПШЕНИ ПОМАГАЧ УБИЦЕ ПОЛИЦАЈЦА И САМ ЈЕ БЕГУНАЦ: Нови шокантни детаљи језивог злочина у Лозници

Foto: Novosti

Kako izvor Kurira oktiva i Z. R. je begunac, za kojim se tragalo.

- Z. R. je uhapšen 2019. u velikoj akciji policije i Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, kao pripadnik kriminalne grupe od koje je zaplenjeno više od tone marihuane. On je osuđen pred Specijalnim sudom u Beogradu na osam godina zatvora, ali je pobegao pošto ga je sud pustio da se brani sa slobode uz jemstvo i o njemu se ništa nije znalo godinama - otkriva izvor Kurira.

Kako je danas saopšteno iz MUP-a, lisice su u Mladenovcu stavljene i njegovog supruzi I. R.

- Sumnja se da su njih dvoje zajedno dogovorili transport osumnjičenog Fatona Hajrizija koji je u bekstvu i za njim se traga zbog sumnje da je u Loznici ubio policajca Nikolu Krsmanovića i ranio njegovog kolegu Vjekoslava I. - dodaje sagovornik.

Podsetimo, danas je uhapšen i taksista koji je Hajrizija, kako se sumnja, vozio iz Preševa u Loznicu. Prema nezvaničnim informacijama, on je potvrdio da je tražio da ga vozi kod Marka Markovića, za kog je rekao da je vlasnik hotela u Bjelijini.

- Zapravo je reč o uhapšenom Z. M. kod kog su pronađena falsifikovana dokumenta na ime Marko Marković - objašnjava izvor i dodaje:

- Faton Hajrizi je već devet puta bežao iz zatvora, poslednji put nedavno, a služio je kaznu za ubistvo od 27 godina. Prvo ubistvo, počioni je 2000 godine sa samo 15 godina. Reč je o izuzetno opasnom čoveku - dodaje sagovornik Kurira i naglašava da se potraga za njim nastavlja.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKAD JEFTINIJE Otkrijte čari destinacije sa idealnim plažama i sjajnim provodom!