NOVI DETALJI JEZIVOG UBISTVA KOD BEČEJA: Nesretnu ženu pronašla rođaka, u kući zatekla potresan prizor

Novosti online

19. 07. 2024. u 17:52

BORBALA Peter (74) iz Bečkog Petrovog Sela kod Bečeja brutalno je ubijena, a policija i dalje traga za nepoznatim napadačem.

НОВИ ДЕТАЉИ ЈЕЗИВОГ УБИСТВА КОД БЕЧЕЈА: Несретну жену пронашла рођака, у кући затекла потресан призор

Foto: Novosti

- Ubistvo je prijavljeno jutros oko 9.30 sati, i to je uradila rođaka nesrećne žene koja je došla da je poseti - kaže dobro obavešten izvor i dodaje:

- Prestravljena žena zatekla je jezivu scenu u porodičnoj kući u kojoj je živela Borbala. Naime, ona je na sebi imala vidljive tragove krvi i povrede po glavi.

Kako potom objašnjava izvor, uviđaj je trajao satima.

- Nadležno tužilaštvo vodi istragu, traga se zha sada za nepoznatim počiniocem koji je pretnodno opljačkao nesreću ženu, a potom je smrtio. Najverovatnije ubistvo se dogodilo prethodne večeri, ali će to utvrditi obdukcija nakon što je telo poslato u Institut za sudsku medicinu Novi Sad - kaže izvor i dodaje da sada sledi ispitivanje rođake, ali i komšija kao i da li je neko čuo ili video nešto sumnjivo to veče.

Inače, u novembru prošle godine smo radili ispovest sa starijom ženom koja je ispričala da je tokom pljačke preživela pravi pakao.

(Kurir)

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024