"SOKOLE MOJ LEPI, SPREMAO SE ČIKA ZA TVOJU SVADBU, A SADA..." Stric se potresnom porukom oprostio od ubijenog policajca (FOTO)

Novosti online

20. 07. 2024. u 11:03

U SELU Draginac kod Loznice, gde će danas biti sahranjen policajac Nikola Krsmanović koga je ubio šiptarski terorista Faton Hajrizi, od ranog jutra su svi meštani na nogama.

СОКОЛЕ МОЈ ЛЕПИ, СПРЕМАО СЕ ЧИКА ЗА ТВОЈУ СВАДБУ, А САДА... Стриц се потресном поруком опростио од убијеног полицајца (ФОТО)

Foto: Printskrin/Fejsbuk

Poslednjem ispraćaju mladog policajca prisustvovaće ogroman broj ljudi, koji žele da mu odaju počast, a sahrani će prisustvovati i ministar policije Ivica Dačić. 

Porodica, rodbina, prijatelji, komšije i čitavo selo su od trenutka kada se saznalo da je Nikola ubijen u šoku i ne mogu da shvate da je on mrtav. 

- Kako prilaze kući Krsmanovića stričevi, strine, tetke i svi oni koji su voleli Nikolu čuje se nepodnošljiva kuknjava za njim. Majka i otac su na lekovima, a hitna pomoc je pripravna da pritekne. Sestra Kaća je u lošem stanju i niko od njih ne može da prihvati da su ostali bez svog ponosa i uzdanice - priča komšija Krsmanovića.

Stric ubijenog policajca je slomljen od tuge objavio potresnu poruku upućenu voljenom sinovcu.

Foto: Printskrin/Fejsbuk

- Sokole moj lepi. Spremao se čika za tvoju svadbu, a sad se neutešan spremam da te vidim poslednji put... Počivaj u miru anđele moj- napisao je Miodrag na Fejsbuku.

Komšije kažu da im se srce cepa od tuge kada gledaju Nikoline roditelje Ljilju i Milenka i sestru Katarinu koja je neopisivo bila vezana za Nikolu, kao i on za nju i njenu decu. 

U loznici je danas Dan žalosti, a sahrana mladog policajca je u 13 sati na groblju u njegovom rodnom Dragincu. 

Podsetimo Nikolin ubica Faton Hajrizi juče je opkoljen na obronku Gučeva, a kada je video da će biti uhapšen on je zapucao i policajci su ga likvidirali. 

BONUS VIDEO: Saučesnik Fatona Hajrizija sproveden u Republičko javno tužilaštvo RS

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVAN SNIMAK: Ovako se Albanac ubica šunjao po Loznici i krio od policije - Pogledajte šta je uradio (VIDEO)