KAMEN BI ZAPLAKAO: Neutešna rođaka se pesmom oprostila od ubijenog policajca - Jauk se prolama, a duša se cepa (FOTO)

Novosti online

20. 07. 2024. u 13:08

VESTI da je policajac Nikola Krsmanović (34) iz okoline Loznice u sredu uveče brutalno ubijen dok je sa kolegom Vjekoslavom I. (50) vršio redovnu kontrolu graničnog punkta, uznemirila je i šokirala sve, a njegova porodica nema je od bola i ne može da poveruje da ga više nema. Zavijena im je kuća u crno, umesto da mu prave svadbu, oni se u crnini okupljaju u dvorištu porodičnog imanja i danas ga prate do njegove večne kuće.

КАМЕН БИ ЗАПЛАКАО: Неутешна рођака се песмом опростила од убијеног полицајца - Јаук се пролама, а душа се цепа (ФОТО)

Printscreen/Facebook

Previše bola, ljutnje i pomešanih emocije ima među njima, a jedna Nikolina rođaka na društvenoj mrži Fejsbuk napisala je potresnu pesmu pre nekoliko sati.

Foto: Društvene mreže

 

- Nidžo moj, ja sam htela malo drugačiju pesmu da ti poklonim? Prolama se jauk, ali to je ništa naspram duše, ona se cepa dok prolaze mučni, bolni sati. Ništa nam nije važno, tugom Draginac diše, jer svi znamo Nikola neće da nam se vrati - piše na početku pesme neutešna rođaka policajca, pa nastavlja:

- Ko je smeo da digne vatru na naše momče? Da li mu je zadrhtala gadna i prljava ruka, on je ponos i dika Srbije, ti ludi bestidniče, dok je živa majka će za svojim sinom da kuka! Živeo je za svoju zemlju, za svoj narod srpski, dok je koračao za njim mirisala sreća,  radost, biće nalik Bogu, pun iskrene ljubavi i dobrote, ni slutili nismo da će nas snaći ova žalost.

Rođaka ubijenog srpskog policajca je potom opisala kakav je Nikola bio.

- Omiljen bio nam svima, lica mila i vedra, da pomogne, da uteši i ohrabri kada treba, vredan i požrtvovan, snaga svoje kuće. Zašto njega Bože? Da nas sve čuva sa neba? Svi su ga voleli i nikada se to promeniti neće, brat nam je bio svima, sada junačina nacije, da može da vidi, polivene suzama su sveće, ispraćamo ga utučeni, pamtiće ga generacije - piše dalje u pesmi:

Foto: Društvene mreže

- Ko će da se igra sa našom decom kada dođemo? Nedostajaćeš nam svima, a živećeš u nama. Sa kim kaficu kada se ispod jabuke nađemo? Neutešni za tobom su sestra, tata i mama. Hvala, samo lepe reči i pažnju nam je pružio. Svi udruženi ga pratimo jer društvo je voleo, ovo što se desilo ničim Nidžo nije zaslužio, u nebeskom carstvu on biće najlepši anđeo.

Ispod ove objave na društvenoj mreži Fejsbuk samo su se nizali tužni komentari.

- Lepoto naša, nikad prežaljena - napisala je druga rođaka sa nekoliko emotikona crnog srce.

FOTO: Privatna arhiva

- Bol i samo bol. Pamtićemo ga večno. Tuga, tuga do neba. Zlato milo, počivaj u miru i neka te anđeli čuvaju. Saučešće neutešnoj porodici i prijateljima.

Nikola Krsmanović će danas biti ispraćen na večni počinak u svom rodnom selu nadomak Loznicu u prisusutvu najmilih, prijatelja, poznanika, ali i njegovih kolega iz MUP-a Srbije sa kojima je godinama čuvao svoju zemlju.

Podsetimo, zločin se dogodio u sredu sat vremena iza ponoći prilikom kontrole graničnog punkta kod Lipničkog Šora u Loznici. Odbegli robijaš Faton Hajrizi, albanski državljanin ispalio je kišu metaka na srpske policajce, a potom pobegao. Krsmanović je od zadobijenih povreda preminuo, dok je njegov kolega teško povređen ali se nalazi van životne opasnosti. Nakon toga uhapšen je taksista Mithat Hadžić iz Tutina koji je vozio ubicu iz Preševa prema Bosni i Hercegovini, a potom su lisice na ruke stavljene i narko dileru Zoranu Radovanoviću koji je organizovao transport obeglog Albanca. Takođe, u Mladenovcu uhapšena je i Zoranova supruga, Ivana inače, blogerka koja žene savetuje kako da zarade novac radeći od kuće.

Faton Hajrizi juče je likvidiran na obroncima Gučeva, 12 kilometara od mesta gde je 36 sati ranije ubio policajca Krsmanovića i teško ranio Nikolinog kolegu. Kako smo ranije preneli, Hajrizi je tokom bekstva ispalio veliki broj hitaca u policajce koji su pokušali da ga uhapse i koje su spasli panciri i šlemovi koje su nosili.

(Kurir)

BONUS VIDEO: NOVOSTI U LOZNICI: Mesto na kom je Albanac ubio srpskog policajca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVAN SNIMAK: Ovako se Albanac ubica šunjao po Loznici i krio od policije - Pogledajte šta je uradio (VIDEO)