"SOKOLE MOJ MILI, MOŽEŠ LI DA VIDIŠ SVE SA NEBA" Sestra ubijenog srpskog policajca objavila potresnu poruku (FOTO)

Novosti online

20. 07. 2024. u 18:10

SRPSKI policajac Nikola Krsmanović (34) iz okoline Loznice, koji je zverski ubijen u sredu uveče dok je sa kolegom Vjekoslavom I. (50) vršio redovnu kontrolu graničnog punkta u Lipničkom Šoru, sahranjen je uz sve državne počasti u prisustvu porodice, prijatelja i pripadnika MUP-a Srbije.

СОКОЛЕ МОЈ МИЛИ, МОЖЕШ ЛИ ДА ВИДИШ СВЕ СА НЕБА Сестра убијеног српског полицајца објавила потресну поруку (ФОТО)

Printscreen/Facebook

Samo nekoliko sati pre sahrane, rođena sestra Nikole Krsmanovića, Katarina, oglasila se na društvenoj mreži Instagram gde je objavila potresnu poruku za svog brata.

- Sokole moj mili, kako si samo voljen! Možeš li da vidiš sve sa neba? Hvala vam ljudi svima - bila je poruka napisala neutešna sestra podelivši objavu njihove rođake. Inače, rođaka srpskog policajca posvetila mu je pesmu, koju su danas objavili. Takođe, ovo nisu jedini oproštaji od hrabrog policajca iz Loznice koji je časno branio svoju zemlju, jer smo juče objavili i potresan status njegovog strica koji ga je takođe nazvao "svojim sokolom."

Foto: printskrin

Podsetimo, zločin se dogodio u sredu uveče sat vremena iza ponoći. Krsmanović i njegov stariji kolega zaustavili su "mercedes" tutinskih registarskih oznaka i zatražili od dvojice putnika da predaju dokumenta prilikom redovne kontrole graničnog punkta u Lipovačkom Šoru. Iako su putnici iz "mercedesa" predali dokumenta, ubrzo je došlo do punjave. Naime, albanski državljanin Faton Hajrizi ispalio je vatru u pravcu srspkih policajaca. Tom prilikom Krsmanović je od zadobijenih povreda preminuo, dok je njegov kolega teško ranjen. Vjekoslav I. krvav i povređen uspeo je da ispali nekoliko hitaca u pravcu napadača, ali je Hajziri pobegao.

Vozač "mercedesa" Mithat Hadžić iz Tutina nakon ubistva ostao je na licu mesta, i daljom istragom ustanovljeno je da je on taksista koji je Hajzirija prevozio iz Preševa ka Loznici. On je navodno, na saslušanju naveo "da mu je ubica rekao da ide kod Marka Markovića, koji je inače, vlasnik hotela u Bijeljini." Takođe, naveo je da mu je Hajrizi za tu vožnju navodno trebalo da plati 450 evra.

Isprva se, podsetimo, nije znao identitet ubice srpskog policajca, jer su pronađena dokumenta na ime Artan Hajrizi, koji se sutradan oglasio za medije i naveo da je njegov brat Faton Hajrizi navodno, ukrao njegov pasoš.

Istragom je utvrđeno da je počinilac gnusnog zločina Faton Hajrizi koji je 6. jula po deveti put navodno, pobegao iz zatvora. Dok je policija tragala za beguncem, dogodila su se još dva hapšenja, jedno u Bijeljini, a drugo u Mladenovcu. Lisice na ruke stavljene su narko dileru Zoranu Radovanoviću, kao i njegovoj supruzi Ivani, inače, blogerki koja je na društvenim mrežama savetovala druge majke kako da rade i zarađuju od kuće. Oni su salsušani u nadležnim tužilaštvima i njima je, kao i taksisti određeno zadržavanje do 30 dana.

Nakon 36 sati potrage za ubicom srpskog policajca, Faton Hajrizi juče je likvidiran na obroncima Gučeva, 12 kilometara od mesta Lipnički Šor gde je nemilosrdno ubio Krsmanovića i ranio njegovog kolegu. Kako smo ranije preneli, Faton Hajrizi je i juče ispalio veliki broj hitaca ka policajcima koji su pokušali da ga uhapse. Na svu sreću, niko od pripadnika MUP-a Srbije nije povređen tom prilikom jer su ih spasili panciri i šlemovi koje su nosili.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROLAZNICI BILI IZNENAĐENI: Đoković nakon Vimbldona uhvaćen u šetnji sa lepom Ruskinjom (VIDEO)