OVO JE UHAPŠENI ALBANAC SA KOSOVA: Navodno pomagao Fatonu Hajriziju da pobegne iz zatvora

Novosti online

20. 07. 2024. u 23:16

POLICIJA tzv. Kosova uhapsila je osobu iz Srbice za koju se sumnja da je pomagala Fatonu Hajriziju u bekstvu iz zatvora.

ОВО ЈЕ УХАПШЕНИ АЛБАНАЦ СА КОСОВА: Наводно помагао Фатону Хајризију да побегне из затвора

Foto: Društvene mreže

Policija je saopštila da je danas obavila razgovor sa osumnjičenim i da mu je određeno zadržavanje do 48 sati, prenosi Kosovo onlajn.

- Kosovska policija, Uprava za istraživanje organizovanog kriminala i teških zločina izvršila je uviđaj u vezi sa bekstvom koje se dogodilo pre nekoliko dana u Kazneno-popravnom centru u Smrekonici. Nakon sprovedenih istražnih radnji, na razgovor je pozvan muškarac koji se sumnjiči da je pomagao osumnjičenom nakon bekstva - saopšteno je iz policije.

Dodaje se da je za sve istražne radnje konsultovan nadležni tužilac, čijom odlukom je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati.

Foto: Društvene mreže

Pripadnici MUP Srbije likvidirali su juče Fatona Hajrizija u okolini Loznice nakon što je ubio jednog, a ranio drugo policajca granične policije.

Policajac Nikola Krsmanović, kojeg je u sredu uveče u Lipničkom Šoru Haziri ubio sahranjen je danas na groblju u Jarebicama.

U Loznici je danas proglašen Dan žalosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GOTOVO JE! Aleksa Avramović napustio Partizan, poznata i naredna destinacija